LAZER KORKUSU

efulii_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2015
9
2
PAZAR GÜNÜ İÇİN GENİTAL BÖLGE İÇİN LAZERE RANDEVU ALDIM. ÇOK KORKUYORUM YA ACIYO MU HARBİ O KADAR .S YAPTIRANLAR VARSA AZCI FİKİR ALABİLİR MİYİM ? :s

arkadaşlar ben haseki hastahanesinin yan tarafında bir dermatoloji polikliniğine gidiyorum cihaz çok araştırdım ve alexandrate candele ve b.bacak+kol altı+genital :1200 tl ye yaptırıyorum, arkadaşım anlaştı y.bacak+kol altı+genital :1000 tl ye anlaştık bu numaradan bilgi alabilirsiniz çok tatlı bir hanım efendi ve çok memnunuz kıllardan kurtulduk sayılır :) tavsiye ederim her kese kılsız bir hayat diliyorum ayrıca dolgu botoks da var annem için yaptırıyoruz ve gayet memnunuz ailecek mübdelayız :)

Son düzenleyen: Moderatör:
acıyorsa uyusturucu bır krem wrdı unuttm ısmını yazmıslardı kızlar emlaydı sanırsam . sız nerde yaptırıyorsnuz

bende baslıcam ama hastanede yaptırmak ıstıyorum nerde yaptırcagm konusunda kararsızım zaten.inşllah memnun kalırsın.hangı cıhaz kullanılcak acaba sızde.tum vucuttmu yaptırcaksnız

bende baslıcam ama hastanede yaptırmak ıstıyorum nerde yaptırcagm konusunda kararsızım zaten.inşllah memnun kalırsın.hangı cıhaz kullanılcak acaba sızde.tum vucuttmu yaptırcaksnız
ben ankarada özel bir kliniğe yaptırıyorum, sonuçlardan çok memnunum, diot makine tercih ettim, genitaldeki acısı dayanılmayacak gibi değil. Alex çok acıtıyor, bacağımda bile dayanamadım, genital de hiç yapamazdım... ama genital tamamen bitmiyor aklınızda olsuni dudak kenarları kalıyor...

ten rengim esmer, oldukça koyu, kıl yoğunluğum genitalde kalın ve yoğundu, diğer bölgelerde, normaldi. göbeğim ve sırtımdaki nispeten ince tüyler bile azaldı. Burada Gözde Erten Kılıçı önermişlerdi, onu okuyunca son seansımı orada yatırdım, daha önce tunalıda bir güzellik merkezinde yaptırıyordum, ikisinden de memnunum, ama Gözde hanım fiyat da biraz daha yardımcı oldu, birde makineler daha yeni gibi geldi bana...

gittim seansa iki hafta oluyor koltuk altımda hiç kalmadı hepsi döküldü nerdeyse genitaldede dökülüyor bazı kısımları kaldı ki çok normalmiş. zaten kontrolum var pazar günü tekrar. alex kullanılıyor . acısıda abartılacak derece değil soğuk hava var zaten girmenle çıkman bir oluyor anlamıyorsun. genital + koltukatı yaptırıyorum ben.

PAZAR GÜNÜ İÇİN GENİTAL BÖLGE İÇİN LAZERE RANDEVU ALDIM. ÇOK KORKUYORUM YA ACIYO MU HARBİ O KADAR .S YAPTIRANLAR VARSA AZCI FİKİR ALABİLİR MİYİM ? :s

Hafif eli olan işi bilen birine yaptırırsanız rahatsınız Allah göstermesin yakanlar var deriyi acısı dayanılmıycak gibide değil yüzümede yaptırdım ben bitti simdi düşünen arkadaşlarada gittiğim yeri tavsiye ederim çok rahatladım artık kıl tüy derdim yok :) başka yerlerde yaptıranlarada biran önce biterde inş kurtulursunuz diyorum :)

ben ilk seansta bile çok rahatladım, çok teşekkürler :*

Merhaba bende genital bölgeye başladım 20 gün sonra kontrole gel dediler bi cm kadar cıktı tüylerm bi bakiyim derken böyle hemen kopup elime geldiler baya kopardıme şimdi kontrole gdcm iki günüm kaldı 20 gün doldu o çekip elime gelenler nolck kökleri gözükmick ck aklıma takıldı kızlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…