• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lazer koltuk altı ve genital

karatayyy

Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2013
102
7
18
Ankara
arkadaşlar koltukaltıma lazer yaptırdım bi seans ama hiç dökülme olmadı 5 gün oluyor hatta jiletle kısalttım bile yaptırdıktan sonra neden böyle oldu ne zaman etki eder kumralım kıllarım siyah :( geçer mi yardım edin

ben alex ve diod denedm.bunlarda tuyuler çıkıyo ama ölü gbi oluyo cansız böyle ve çıkarken dökülüyolardı ama :/

genitale de baŞLIYCAM 20 gün sonra kontrolüm olacak yani ne zaman farkeder fark olur onu bilmiyorum çok korkuyorum :(

daha 5 gün olmuş çok acelecisin.

söylemiş olmaları lazım sana. seanstan 10 gün sonra kendiliğinden dökülmeye başlar patır patır, dokunduğunda eline gelir.
jiletlemekle büyük hata yapmışsın...

arkadaşlar koltukaltıma lazer yaptırdım bi seans ama hiç dökülme olmadı 5 gün oluyor hatta jiletle kısalttım bile yaptırdıktan sonra neden böyle oldu ne zaman etki eder kumralım kıllarım siyah :( geçer mi yardım edin
5 gün çok erken tam 13 gün sonra dökülecek kökleri ile birlikte..

5 gün çok erken tam 13 gün sonra dökülecek kökleri ile birlikte..

hadi ya.. ama dedim havuza gidiyorum arada diye istediğin zaman jiletle al sadece jilet dedi ne bileyim eee şimdi ayın 20sinde kontrol seansına gideceğim ne yapayım o zamana kadar gitmeden 2 gün önce jiletleyim sadece o halde o tarihe kadar bişey yapmayım öyle mi

5 gün az bence, biraz daha beklersen döklür bnede koltuk altıma yaptrıdm memnun kalmıştım

hadi ya.. ama dedim havuza gidiyorum arada diye istediğin zaman jiletle al sadece jilet dedi ne bileyim eee şimdi ayın 20sinde kontrol seansına gideceğim ne yapayım o zamana kadar gitmeden 2 gün önce jiletleyim sadece o halde o tarihe kadar bişey yapmayım öyle mi

sen oraya gidince onlar jiletlesin bana öyle yapmışlardı. sen iki güm önce yaparsan sertleşirler dikkat et

Lazer sabır işi,kişinin cilt yapısına göre bu süre değişiyor,ama uzun soluklu olmakta fayda var,geçecek buna inan.

Bnde lazer yaptirdm killarim islem aninda dokuldu 3 ayda cikmiyo cok mnunm :) cnm sennde cihazdan ve kullaniciyla alakali olablr

5 gun cok erken 3 haftaya kadar uzayabiliyo dokulmesi. Jiletle almanda sorun yok ama agda degmesin yeterli.

Back