Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
genitale de baŞLIYCAM 20 gün sonra kontrolüm olacak yani ne zaman farkeder fark olur onu bilmiyorum çok korkuyorum
5 gün çok erken tam 13 gün sonra dökülecek kökleri ile birlikte..arkadaşlar koltukaltıma lazer yaptırdım bi seans ama hiç dökülme olmadı 5 gün oluyor hatta jiletle kısalttım bile yaptırdıktan sonra neden böyle oldu ne zaman etki eder kumralım kıllarım siyah geçer mi yardım edin
5 gün çok erken tam 13 gün sonra dökülecek kökleri ile birlikte..
arkadaşlar koltukaltıma lazer yaptırdım bi seans ama hiç dökülme olmadı 5 gün oluyor hatta jiletle kısalttım bile yaptırdıktan sonra neden böyle oldu ne zaman etki eder kumralım kıllarım siyah geçer mi yardım edin
hadi ya.. ama dedim havuza gidiyorum arada diye istediğin zaman jiletle al sadece jilet dedi ne bileyim eee şimdi ayın 20sinde kontrol seansına gideceğim ne yapayım o zamana kadar gitmeden 2 gün önce jiletleyim sadece o halde o tarihe kadar bişey yapmayım öyle mi
Bnde lazer yaptirdm killarim islem aninda dokuldu 3 ayda cikmiyo cok mnunm :) cnm sennde cihazdan ve kullaniciyla alakali olablr