Lazer Epilasyon Lazer kesin sonuç mu?

Tatammm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
2.613
1.856
133
34
Kızlar merhaba. Yakında lazere başlayacağım. Ama kesin sonuç olmayabiliyormuş. Yani merak ettiğim ben 10 seansa anlaştım tüm vücut on seansta bitmezse atıyorum 15. De mi kesin sonuç alırım yoksa hep tüy kalabilir mi? Özellikle genital bölge için kesin çözüm istiyorum ben. Yüz için de yüze jilet vuracak mıyım?Bu bana kötü geliyor vurmasam yapılamaz mı yüze? Şu an tüylerimi de almıyorum lazerden 3 4 gün önce jilete vuracağım için. En acıyan bölge genital mi oluyor. Korkuyorum açıkçası

Merhaba hangi cihaz kullanılacak yazmamışsın ama diod sanırım ben yıllar önceki deneyimimi paylaşmak istiyorum sonrası sana kalmış ben 6yıl önce yüzümün favori bölgesi için dioda başladım yüzümü jiletleyip işlem yaptılar ancak tüyler sertleşir kalınlaştı ve yayıldı ben o yere yaklaşık iki yıl devam ettim sonraki seans dökülür avuntusuyla ancak kendimi kandırdığını anladım ve oraya gitmeyi bıraktım sonuç almayı bırak başladığım yerde bile değildim bunun üzerine alex cihazı kullanan bir yere başladım bu arada dioda başalamamdaki sebep internetten yaptığım araştırma olmuştu ama benim yüzümü mahvetti yüzüme aynada bakamaz oldum insan içine çıkmak istemiyordum şu an alexe başladığım yere hala devam ediyorum buraya başlayalı 3 yıl oldu ve bitme noktasında kısacası çok rahatsız edici bir görüntü yoksa yüze lazer yaptırmayın eğer yaptırmaya başlar ve pişman olursanız dönüşü yok kıl kökleri uyarıldığı için ilk hali gibi olmaz gittiğiniz yeri ve cihazı iyi seçin ve yüzünüzle başlamayın vücudun diğer kısımlarına yaptırıp gözlemleyin sonra karar verin ama yüze jilet vurmak akıl işi değil bu yüzden diod lazeri ben kimseye önermiyorum

Ben de korkuyorum yüzden en iyisi ilk önce yüze dokunmamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…