- 22 Ağustos 2008
- 4.118
- 2.653
- 448
- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
tatlım seni anlıyorum ve hak veriyorum.....
internetten bu konuda araştırma yapmanı ve gittiğin merkezi değiştirmeni tavsiye ederim...
bak mesela bu ekranın en sağında lazer epilasyon reklamı var...onlara danışabilirsin diye düşünüyoum
Canım ya gittiğim yeri niye değiştiriyim niye dedinki böyle orda yapmazlar diyemi... Bakıyım sağdaki ekrana haklısın araştırıyım...biraz..
Ama işin ilginç tarafı ne biliyomusunuz o istediğim yerdeki kıllar döküldü ilk seansım olmasına rağmen kıl döküldü eser yok o üst bölgede.... kafamçokkarıştı inş çıkar zamanla ama sanki kökten gitmiş gibi pamuk gibi oldu:asigim:
evet sardunyacım utanıcak ne var değilmii.. sonucta paramla işlem yaptırıyorum. Hem genitalin estetiğine çok önem veren biriyim. Bunu atlamamam lazım.. yoksa işlemin bitişinde ordan kıl çıksın diye kendimi yer bitiririm...tabi iş işten gecersüprizzzzz
Ama işin ilginç tarafı ne biliyomusunuz o istediğim yerdeki kıllar döküldü ilk seansım olmasına rağmen kıl döküldü eser yok o üst bölgede.... kafamçokkarıştı inş çıkar zamanla ama sanki kökten gitmiş gibi pamuk gibi oldu:asigim:
evet sardunyacım utanıcak ne var değilmii.. sonucta paramla işlem yaptırıyorum. Hem genitalin estetiğine çok önem veren biriyim. Bunu atlamamam lazım.. yoksa işlemin bitişinde ordan kıl çıksın diye kendimi yer bitiririm...tabi iş işten gecersüprizzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?