• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer İçin Yaş Sınırı Var Mı?

fairytale

Müzisyen♪♫
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2008
273
0
96
Kocaeli
Ben annemle ablama lazer yaptırmak istiyorum diyorum ama yaşımı bahane ediyorlar.mafoldumbenAblam kendisi ise yaptırmaya başlıcak.kötükedihüso
17 yaşındayım ama lazer nasılsa sonbahar ve kış aylarında yapılmaz mı ben o zamana kadar 18 olucam çoktan.İlle yaş mı önemli yoksa kılların gelişimi mi?:delphin:

Kıllarının durumu nedir canım baya cıktılarmı reglide olduysan sorun yok galiba ama bi danış istersen yaptırcagın yerdeki dr a daha iyi olur a.s.

Canım bende seninle aynı yaştayım, bu sene kışın yaptıracam inş. benimde ailem başta önyargıyla karşıladılar ama yaptıranlardan ve internetten öğrendiklerimi anlattığımda yaptırmama izin verceklerini söylediler:) bende konu açmıştım bu yaştayım lazer yaptırabilir miyim diye 16 yaşından küçüklere ve regl olmamışlara ayrıca hamilelere lazer yapılamayacağını öğrendim.:)
Şu da bir gerçek ki ucuz bir yere yaptırmamalısın,doktor kontrolünde olacak kesinlikle canım.Yaptıracağın yeri önceden araştırmalısın:)

ben kızım için sormuştum 18 yaşından önce yapılmıyor mu diye
"öyle birşey yok,adet görmeye başladıktan 2 sene sonra lazer yapılabilir dediler

Mevsımı yoktur ;ama kıŞ ayları tercıh edılır ham gÜneŞ gÖrmez yanma,leke rıskı olmaz dıye hem de ten beyaz kıllar koyu renk olsun ıŞın gÖrsun de yaksın dıye yaŞ sınırı olmuyor laserde ınsan zaten bellı kıl kÖkÜyle dÜnyaya gelıyo sonradan yenı hÜcre oluŞmuyo ya da gelıŞımı angellemıyor

Tamam arkadaşlar öğrenmiş oldum çok sağolun ya ben regli çoooktan oldum hiçbir sorunum da yok:lepi:
Ama tek sorun ikna etmek:1no2:

Back
X