Lazer için Tekirdağ Yada İstanbul tavsiye

dudi

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2008
1.488
182
Bu yaz tr ye geldıgımde 6 numaradan büyük olan kör gözlerimi çizdirmek istiyorum gözlük takmaktan bıktım artık lens çok rahatsız ediyo hiç kullanamıyorum.bana tavsiye edebileceğiniz bu operasyonu yapan ıstambul veya Tekirdağ'da yerler varmı?

Tekirdağ Avrupa göz hadtenesıyle ilgili bilgisi olan varmı arkadaşlar Yada İstanbul Avrupa yakası ?

herkezin gözleri cam gibin galibayokmu gören duyan siz olmasanizda yakini lazer olan arkadaslar ya Istanbul beylikdüzü de olabilir

canım benim galata kulesinin orda kuledibi hastahanesi mi ne var orası iyi yıllardır hastahane hastahane gezen amcamdan umut kesilmiş ve tamamen kör olmuştu fakat orada açtılar gözünü ve şuan maşallahı var amcamın tv izleyip yorum bile yapar oldu :)

Öncelıkle cevap verdiğin için teşekkür ederim ben aslında Beylikdüzü taraflarında kalıyorum orda bir hastaneyle görüştüm anlaştık gibi ama yınede tereddütlerim varmemnun olan kadar şikayet edenlerde var ne yapsam bilemedim

canım beniim istersen gidip bir konuş doktorlar ne kadar net konuşuyor bir dinle danış ne bilim işte yine de sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…