• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lazer hakkında ...

pantera14

Kapesesezede :(
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2011
6.457
673
198
Merhabalar..
benim bikaç sorum olucak inşallah cvplayan birileri çıkar özellikle yaptıran birileri vardır soruna gelince
benim kullandığım bazı ilaçlar( hormon ilaçları ) bende tüylenme yaptı bu günden güne arttı beni ciddi rahatsız edicek duruma geldi daha dün bikaç farklı doktorla görüştüm. bu arada göğüs altından göbeğime kadar olan kısım diğer yerlerde yok denecek kadar az zaten göbek bölgesine lazer yaptırıcam
hangi makineyi önerirsiniz ? yaptıran bayanlar ?
bide doktorun 1 i dediki 6-7 seanstan sonra biter ama bekarsınız daha doğumdan sonra geri çıkar tüyler dedi ?
başına böyle bişey gelen varmı beni aydınlatırsanız sevinirim..

Son düzenleme:
Merhabalar..
benim bikaç sorum olucak inşallah cvplayan birileri çıkar özellikle yaptıran birileri vardır soruna gelince
benim kullandığım bazı ilaçlar( hormon ilaçları ) bende tüylenme yaptı bu günden güne arttı beni ciddi rahatsız edicek duruma geldi daha dün bikaç farklı doktorla görüştüm. bu arada göğüs altından göbeğime kadar olan kısım diğer yerlerde yok denecek kadar az zaten göbek bölgesine lazer yaptırıcam
bide doktorun 1 i dediki 6-7 seanstan sonra biter ama bekarsınız daha doğumdan sonra geri çıkar tüyler dedi ?

yine ben siboşum

ben hangi cihazı kullanıgımı unuttum walla.
ama 1seneden fazladır gidiyorum..

yani bu 1 senede (ilk ay dışında) 2 ayda bir gittim.. gittikten sonra 2ay tertemiz zaten. ondan sonra çıkmaya başlayınca 1haftada hepsi çıkıveriyor..

göğüs altından göbeğine kadar olan kısmı görmedim ama yaptırmamanı tavsiye ediyorum.. çünkü, lazere gitmeden önce heryerini 2gün önceden jiletlemen gerekiyo.. göbek kısmınada jilet vurmanda ii olmaz.. ya horman sorunu dolayısıyla sende etki etmediyse? ozaman kararan çok olan tüylerinle kala kalırsın:(

kesinlikle 5 6 seansla bitmez.. başta zaten öyle diyolar.. ben 10 seans rahat gitmişimdir.. kadın bana aaa artık seniniler bitti artık gelmesende olur dedi..
ama illaki çıkıyor.. mesela kollardaki tüyler gibi oluyor.. ince yumuşacık oluyor..

ama sonuç olarak, ben memnunum neden memnunum çünkü 2 ay tertemiz dolaşıyorum :)

yine ben siboşum

ben hangi cihazı kullanıgımı unuttum walla.
ama 1seneden fazladır gidiyorum..

yani bu 1 senede (ilk ay dışında) 2 ayda bir gittim.. gittikten sonra 2ay tertemiz zaten. ondan sonra çıkmaya başlayınca 1haftada hepsi çıkıveriyor..

göğüs altından göbeğine kadar olan kısmı görmedim ama yaptırmamanı tavsiye ediyorum.. çünkü, lazere gitmeden önce heryerini 2gün önceden jiletlemen gerekiyo.. göbek kısmınada jilet vurmanda ii olmaz.. ya horman sorunu dolayısıyla sende etki etmediyse? ozaman kararan çok olan tüylerinle kala kalırsın:(

kesinlikle 5 6 seansla bitmez.. başta zaten öyle diyolar.. ben 10 seans rahat gitmişimdir.. kadın bana aaa artık seniniler bitti artık gelmesende olur dedi..
ama illaki çıkıyor.. mesela kollardaki tüyler gibi oluyor.. ince yumuşacık oluyor..

ama sonuç olarak, ben memnunum neden memnunum çünkü 2 ay tertemiz dolaşıyorum :)

hormon tedavim bittiği için yaptırmak istiyoprum ben zaten kendi doktorumda önerdi..
etki yapmaz bundan sonra kullancağın ilaçlar tetiklemez daha dedi net şekilde konusunca karar verdim bende
iğneli yapan bi yer bulamadım ama hala araştırıyorum..

benim kafama takılan şu doğumdan sonra tekrar çıkarmı ki gerçekten gidip milyarlar bayılıpda yine çıkcaksa gerek yok yani ya :26:

ne zor kadın olmaakkk :30::30:

Merhabalar..

Merhaba;
Ben geçen sene bu aylarda yaptırdım tüyün durumuna bağlı lazerin uzması ama normalde 8 seans da bitiyor.Benim 6 seans da bitti ve çok memnun kaldım.Doğumdan sonra tekrarlaması gibi bir durumu olduğunu düşünmüyorum.Güzellik merkezleri bana güven vermediği için ben hastanede yaptırdım doğru olanı bu bence.Alexandre lazer cihazı ile yaptırdım ve soğutma özelliği olduğu için acıyı hissetmiyorsunuz deneminizi tavsiye ederim.

Back