Lazer Göz Ameliyatı

Lazer ameliyatında başarı % 98 civarında olduğunu çoğunluk bu işten memnun tekrarlama durumu da çok yksek değil tabii gözlerin yapısı göz kalınlığı uygun ise düünmek lazım bazen bu işlerde para pul hikayesi oluor yine de uyanık olmak iyi araitırmak lazım ben bayağı sorudm araştırdım pek bir sıkıntı bulamadım yine de sizde iyi araştırın

Son düzenleyen: Moderatör:
Adanada bilmiyorum ama bende çok araştırdım çünkü göz önemli.İstanbulda Kudret göz hastanesinde en sonki kontrollerimden sonra ameliyat oldum çok memnunum..Herkonuda ilgili olmalarıda çok güzel.

Ben Kocaeli de Çağın Göz Hastanesinde lazer oldum. Doktorumda hastanenin sahibi Dr. Kürşat Çağın'dı. Çok memnun kaldım. Temiz bi hastane. Doktor oldukça deneyimli ve başarılı. Ameliyatımda çok başarılı geçti ve şuanda en ufak yazıyı bile çok uzaktan okuyabiliyorum. Ameliyat ücretine yapılan tetkiklerde dahildi. Toplam 3500 tl ödedim. Böylesine başarılı bir operasyona, temiz bir hastaneye ve güler yüzlü personele değer diye düşünüyorum. Herkese ÇAĞIN GÖZ HASTANESİNİ tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…