How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Lazer Göz Ameliyatı

FarkliHatun

Guru
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2011
544
48
318
Forumlarda araştırdım güncel bir şeyler bulamadım KK ya da yazdım geri dönüş alamadım burası sık okunanlar arasında ve benim BİR DERDİM VAR o da gözlerim. Gözlerim 6.5 derece miyop ve lazer yaptırmayı düşünüyorum ADANADA yaptıran var mı ya da arkadaşı akrabası yaptıran yok mu ücret filan da biliyorsanız yöneticiler lütfen silmeyin :/

Ücret değişiyor diye biliyorum.
2,5 - 3 bin tlden başlıyor.
Ameliyattan sonra ışığa aşırı hassasiyet oluyor benim bir tanıdığım oldu 1 hafta perdeler kapalı akşam bile ışığı açmadı.

ben yaklaşık 7 yıl önce yaptırdım.
evet ilk 1 ay zorlandım. sızladı etti. kuruluk oldu vs.
ama 7 yıldır çok çok çok memnunum. nazar değmesin.. maşallah diyeyim.
herkese öneriyorum. ben o zamanlar 1,5 gibi bir rakama yaptırmıştım. helali hoş olsun..

ayrıca miyopmuşsunuz da. benim de 6 derece miyoptu. göz için lazer ameliyatı en iyi miyopta sonuç veriyor zaten.
1 2 ay sonra dünya varmış diyeceksiniz.
hayat standartlarınız artacak.
tabii inşallah en az benim ki kadar güzel geçer ve güzel sonuçlanır.

şu anda fiyatlar uçuk durumda dolara endeksli malum 5000 tl civarı diyeni de var :/ iki kardeş yaptırcaz indirim yaparlar mı bilmiyorum gözlüksüz aynada dahi suratımı göremiyorum çok büyük sıkıntı bana adanada yaptıran yorum yapar inşallah doktorum şu kişi idi filan diye

Forumlarda araştırdım güncel bir şeyler bulamadım KK ya da yazdım geri dönüş alamadım burası sık okunanlar arasında ve benim BİR DERDİM VAR o da gözlerim. Gözlerim 6.5 derece miyop ve lazer yaptırmayı düşünüyorum ADANADA yaptıran var mı ya da arkadaşı akrabası yaptıran yok mu ücret filan da biliyorsanız yöneticiler lütfen silmeyin :/

Oncelikle ben baska sehir de yaptirdim lazer i. 1300 civariydi taksitle yaptirdim göz hastanesinden 5 yil olacak.
Ameliyatin aksamina gozlerim uzagi gormeye baslamisti cok.guzel bir duygu. Miyop 3 numaraydi benimkisi. Simdi.yeni yeni bulaniklasmaya basladi 0.25 civari.ilerlemesin diye aksamlari tv, pc ye bakarken gozluk.kullaniyorum.
Ameliyat oldun diye hic gozum bozulmayacak sanma.allah yapisi göz bile bozuluyor. Cok buyuk rahatlik..hele senin 6.5 mus.insallah kornea kalinliginda iyidir de ameliyat yaparlar. Ameliyata uygunda olmayabilirsin. Arkadasima uygulanmadi mesela.

bende cok düsündüm ameliyat olmaya ama o kadar sey ters gidebilir ki....sonucta göz bu...cok önemli, ben sahsen cesaret edemiyorum, cok korkuyorum. 5 senedir lens kullaniyorum, memnunum ama sabahlari uyandigimda gözlüksüz yada lenssiz duvar saatine bakip satt kac oldugunu görmek istiyorum :)

3.5 miyop 0.75 astigmat vardi 2500 e oldum izmirde bilinen bi hastanede. Ayrica hastaneleri arayio sorabilirsiniz calisiyorum gelemiyorum ortama bi fiyat vermeniz mumkun mu diye

Denize giremiyorum lens takıyorum mecburen her işimde gözlük olması gerekli çok sıkıldım açıkçası ben de korkuyorum ama yaşadığım sıkıntı daha korkutucu :/ Yazan kızlara çok teşekkürler ;)

@doğadostupanda canım hangi hastanede oldun sen izmirde abim orada olabiliriz ben mersindeyim ailede mersinde o yüzden adanada bakıyoruz dünya göz kesinlikle fiyat vermiyor ankara medical park 1000 lira ile 5000 arası dedi çok geniş tuttu aralığı :D

Ben de miyopum lens kullaniyorum, teyzem yaptirdi 5 yil once ama su an tekrardan basladigini soyluyor.

@doğadostupanda canım hangi hastanede oldun sen izmirde abim orada olabiliriz ben mersindeyim ailede mersinde o yüzden adanada bakıyoruz dünya göz kesinlikle fiyat vermiyor ankara medical park 1000 lira ile 5000 arası dedi çok geniş tuttu aralığı :KK70:

Bati gozde oldum gözlerim sıfırlandı dr da önemli. Sifirlamip sifirlanmamasi biraz da dr a bağlı. Ekol goz 1500 demişti yanlis hatırlamıyosam erkek arkadasim orda oldu hemde bilinen bi dra onun tam sifirlanmadi mesela 0.50 0.75 kaldı. Kaskaloglu da iyi ama odemeyi dolar uzerinden hesapliyodu tam hatırlayamadım fiyati canım

Lazer işlemi iki göz için yarım saat falan sürüyor ve normal hayatına devam edibiliyorsun. Ben başka şehirde yaptırıp akşamı yola çıkmıştım. Adanada iyi yoksa başka şehirde yaptırın bence

Bende 1 yıl önce oldum. 4.5 numara miyop+astiğmat vardı bende. 1500 liraya maloldu. Şuanda çok memnunum. Operasyon gecesi yanma oldu sadece ertesi gün hiç sıkıntı olmadı. Kornea kalınlığın yeterliyse hiç düşünme ol derim. Arayüze gerek kalmadan gözlük, lens derdinden kurtulursun misss!!!

gözlük atma ameliyatlarında genelde başarı %100 oluyor lakin bu geçici bir durumda olabiliyor. çünkü numaranız artmaya devam edebilir ki çoğunda ediyor. ayrıca astigmatta bu ameliyatın hiç bir etkisi yok örneğin -6.00 -3.75 ax 100 bir bozukluk varsa sadece -6.00 olan bozukluk gider (oda geçici bir sürede olabilir artabilir yani, kalıcı da olabilir) astigmat bozukluğunuz kalır ki astigmat miyoptan daha sıkıntılı görme açısından. yıllık yapılan özel lensler var önerilebilir hijyen konusunda güveniyorsanız kendinize + lensle denize girilmez mikrop kapma olasılığınız çok yüksek. fiyat olaraksa büyük özel hastanelere giderseniz öyle dolar bazlı ve indirimsiz çalışıyorlar, ama güvenilir küçük göz klinikleri bulursanız çok daha ekonomik olabilir.

Back