Lazer göz ameliyatı

1ogretmen

Queen
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2016
2.613
5.592
158
Mrb arkadaşlar
2 hafta öncesinde lasik yöntemiyle lazer göz ameliyatı oldum. 6.25 derece astigmatım 1 dereceye düştü .Sorum şu ki ilerdeyen zamanlarda astigmatta tekrar ilerleme olur mu ? Ameliyat olup gözü tekrar ilerleyen var mi. Bu arada 23 yaşındayım .

Ben de 4 sene önce oldum. 6.5 miyop 2.75 astigmatım vardı. Hafif geri geldi benim. Ama yine de çok memnunum. Şuan 0,75 miyobum ve 0,50 astigmatım var ama gözlük takmıyorum

Ben de 4 sene önce oldum. 6.5 miyop 2.75 astigmatım vardı. Hafif geri geldi benim. Ama yine de çok memnunum. Şuan 0,75 miyobum ve 0,50 astigmatım var ama gözlük takmıyorum
İlk olduğun zamana göre artış oldu mu yani

İlk olduğun zamana göre artış oldu mu yani

Benim astigmatım yok, derecemde çok küçüktü. 7 sene önce oldum tam. Hamilelikte hafif geri gelir gibi oldu, hatta bazen hafif değil de baya baya ger gelmişti. Ama sonra geçti. Tabii ilk günkü gibi acayip güzel görmüyorum gene. Çok minik bir tık bulanıklık var. Doktora vs de gitmedim bu arada.

Ben de yaptırmak istiyorum nerede ne kadara yaptırdınız? Sanki ben korkarım gibi geliyor :)
Astigmat 0,25 mi neydi sanırım
Miyop 3,75
Ama sıkıldım bu durumdan ‍
Bir de ondan sonraki süreç nasıl acaba? Direkt normal hayatınıza mı dönüyorsunuz?

9 sene once ayni yontemle ameliyat oldum. Dokuz , dokuz bucuk idi gozlerim. 0.25e kadar dustu. 23 yasinda idim bende. Birkac sene sonra ilerleme oldu. Hafif astigmat da vardi. 3 numarada sabitlendi cok sukur. Kavanoz dibi gozlukleri dusunince buna sukur diyorum:))
Senin cok fazla ilerlemez insallah

Eşimin 3 küsürden 1,5’a çıktı. 10 sene önce ameliyat olmuştu, 5-6 senede numara çıktı.
Ben prk yöntemiyle oldum 1,5 sene önce. Henüz bir sorun yok.
10 yıl önce ameliyat olan arkadaşımın değişmedi numarası.

8yıl önce ameliyat oldum.suan yine bozuldu eski hali kadar olmasada.arada bir hamilelikte gecirdim.tetikledimi bilmiyorum.

Merhaba, prk yontemiyle ameliyat olan arkadaslar istanbulda iseniz doktorunuz kimdi ve memnun kaldiniz mi ? Diger bir sorum da ameliyat sonrasi surec biraz sanciliymis ve 3_4 gun tam goremiyormuşsunuz dogru mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…