• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyonun Üreme Organlarına Etkisi

_Visneliturta_

...
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2014
719
352
53
Merhaba arkadaşlar. Ben epilasyon yaptırmaya karar verdim. Birkaç tanıdığıma bu kararımdan bahsedince kesinlikle yaptırmamamı kısırlığa yol açabileceğini söylediler. Günlerdir internetten araştırıyorum böyle bir şey yokmuş ama bir kez duydum ya içim rahat etmiyor. Sizlerin yorumu ne bu konu hakkında? Daha önce böyle bir şey duyan veya ben lazer yaptırdım şimdi çocuğum var diyerek beni rahatlacak olan varmı. Sırf bu korkum yüzünden lazer yaptırmaktan vazgeçmek üzereyim:KK43:

Merhaba arkadaşlar. Ben epilasyon yaptırmaya karar verdim. Birkaç tanıdığıma bu kararımdan bahsedince kesinlikle yaptırmamamı kısırlığa yol açabileceğini söylediler. Günlerdir internetten araştırıyorum böyle bir şey yokmuş ama bir kez duydum ya içim rahat etmiyor. Sizlerin yorumu ne bu konu hakkında? Daha önce böyle bir şey duyan veya ben lazer yaptırdım şimdi çocuğum var diyerek beni rahatlacak olan varmı. Sırf bu korkum yüzünden lazer yaptırmaktan vazgeçmek üzereyim:KK43:

Böyle birşey tamamen asılsızdır.Ben eski bir hemşire olarak yıllarca lazer epilasyon yaptım...Lazer ışınları hiç bir organa ulaşamayacak kadar yüzeyel.Yani sadece kıl köküne inebilecek boyutta ve kıl kökü ise derimizin hemen altında ..Kısırlığa yol açtığı ile ilgili bir çalışma yok..İçiniz rahat olsun..

Böyle birşey tamamen asılsızdır.Ben eski bir hemşire olarak yıllarca lazer epilasyon yaptım...Lazer ışınları hiç bir organa ulaşamayacak kadar yüzeyel.Yani sadece kıl köküne inebilecek boyutta ve kıl kökü ise derimizin hemen altında ..Kısırlığa yol açtığı ile ilgili bir çalışma yok..İçiniz rahat olsun..
Çok sağolun yorumunuz için gerçekten içim biraz daha rahatladı. Peki gittiğimiz epilasyon merkezinin güvenilir olduğunu anlamak için nelere dikkat etmeliyim?

Cok sacma bir inanis. Lazerin insan sagligina zarari olmadigi kanitlanmis. Hem lazer atisi o kadar derine inmiyor. Sadece deri altina iniyor rahatlikla yaptirabilirsin..

Çok sağolun yorumunuz için gerçekten içim biraz daha rahatladı. Peki gittiğimiz epilasyon merkezinin güvenilir olduğunu anlamak için nelere dikkat etmeliyim?

Ne anlamda güvenirlilikten bahsettiğinizi tam olarak anlamadım ama sıradan ,mahalle arası kuaför ,salon vs pek önermem.Daha profesyonel çalışan bir yer olsun.Hijyen önemli ona dikkat edin.Paket hizmeti satanlara pek güvenmiyorum ben.Yani bitirme garantili bilmem şu kadar denilince bende güvenilirliğini yitiriyor.Lazer cihazları başlıktan dolayı maliyetli cihazlar bunun parasını çıkarmak için fiyatları yüksek tutmak durumundalar.Ucuza işlem yapanların cihazları sıradan cihazdır işede pek yaramaz kanımca.En iyisi birilerinin gidip memnun kaldığı yerleri tercih etmek...

Son düzenleme:
Lazer Epilasyon Seçerken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Lazer Epilasyon Tercihinde ve Yaptırırken Nelere Dikkat Etmeliyiz ? Wellness Antrenörü Burçin Ergöz Kadınlar Kulübü TV için anlattı.

Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri, sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz. Kadın dayanışmasına ne dersiniz? :) İstediğiniz videoları belirttin, o tarz videolara yer verelim. Önerilerinizi bekliyoruz.Diğer videolarımız için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

Back