Bende 20-21 yaşım arasında Alexandra ile 12 seans koltuk altı işlemi yaptırdım ama bunun ilk 6 seansında başka bir şehirde üniversitede okuyor ailemin yanında geldikçe lazere gidiyorudum.Açıkcası çok düzenli gidemedim.Diğer 6 seansıma düzenli olarak gittim amaa maalesef tamamen bitmedi toplasan sağ ve solda toplam 10 tane falan kalmıştı ama ben dayanamadm kopardım kopardım şimdi bu sayıyı sert 20 tüye çevirdim maalesef
en yakın zamanda tekrar gidip işlem yaptıracağım sanırım.
Şuan 23 yaşındayım 6 Seans özel bölge paketim vardı 5 seansını kullandım düzenli olarak dış taraflarda %60 azalma oldu diyebilirim son paketimide yaptırıp hesabımı kapatacağım sanırım şuana kadar gittiğim yerde açıkcası çok çok memnun kalmadım.Çünkü maalesef özel bölgede acıya çok dayanamadım o yüzden iç bölgeler için çözüm olmadı bana:/ Halbuki acı eşiğim yüksektir çıt kırıldım değilimdir diğer temizlik yöntemlerinde hiç sesim çıkmaz ama lazerdeki acı başka bişeye benzemiyordu
(
Aslındabu yaşta gitmeyip 35-40 yaş arası gitmek sanırım daha çok işe yarıyormuş. Çünkü şuanda yaş itibariyle hormonlarımız çoşuk olduğu için lazer falan çok tınlamıyor.:2: