• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyonun Tüylerinizi Azaltma Durumu

dlfkbn

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2013
12
0
6
Antalya
Kızlar, ne zamandır lazere gidiyorsunuz? Kaç yaşında başladınız? Ne kadar sonuç aldınız? Hangi tip lazerdi? Ben 16 yaşında başladım, nerdeyse 19 olucam. Sonuç: yarım bacakta tek tük çıkıyor, koltukaltında da inceler kaldı. Genital bölge, kollar, popo vs. 1.5 ay sonra ormana dönüyor. Yüzüme bişey demiyorum sonuçta yüzün geç bittiğini biliyoruz. Kullandığım makine futon. Aslında hepsini denedim. Alexandra'yla başladım ve beni en çok memnun eden bu oldu. Sonra senin tüylerin inceldi dediler, jelliye gönderdiler. Sonra jelli makine bozuldu, futona geçtim. Bence Alexandra daha iyi ama Alex bu saatten sonra tüylerini artırır diyolar. O yüzden futona devam ettiriyo doktorlar. Kıl tipim siyah kalın ve beyaz tenliyim. Hormonlarımda bir sorun yok. Sizce neden bitmiyor bir türlü bu tüyler? En azından gözle görülür şekilde azalsa da iğneliyi falan denesem. Sizlerin de tecrübelerinizi bekliyorum...

Bende 20-21 yaşım arasında Alexandra ile 12 seans koltuk altı işlemi yaptırdım ama bunun ilk 6 seansında başka bir şehirde üniversitede okuyor ailemin yanında geldikçe lazere gidiyorudum.Açıkcası çok düzenli gidemedim.Diğer 6 seansıma düzenli olarak gittim amaa maalesef tamamen bitmedi toplasan sağ ve solda toplam 10 tane falan kalmıştı ama ben dayanamadm kopardım kopardım şimdi bu sayıyı sert 20 tüye çevirdim maalesef :( en yakın zamanda tekrar gidip işlem yaptıracağım sanırım.

Şuan 23 yaşındayım 6 Seans özel bölge paketim vardı 5 seansını kullandım düzenli olarak dış taraflarda %60 azalma oldu diyebilirim son paketimide yaptırıp hesabımı kapatacağım sanırım şuana kadar gittiğim yerde açıkcası çok çok memnun kalmadım.Çünkü maalesef özel bölgede acıya çok dayanamadım o yüzden iç bölgeler için çözüm olmadı bana:/ Halbuki acı eşiğim yüksektir çıt kırıldım değilimdir diğer temizlik yöntemlerinde hiç sesim çıkmaz ama lazerdeki acı başka bişeye benzemiyordu :((

Aslındabu yaşta gitmeyip 35-40 yaş arası gitmek sanırım daha çok işe yarıyormuş. Çünkü şuanda yaş itibariyle hormonlarımız çoşuk olduğu için lazer falan çok tınlamıyor.:2:

Bende 20-21 yaşım arasında Alexandra ile 12 seans koltuk altı işlemi yaptırdım ama bunun ilk 6 seansında başka bir şehirde üniversitede okuyor ailemin yanında geldikçe lazere gidiyorudum.Açıkcası çok düzenli gidemedim.Diğer 6 seansıma düzenli olarak gittim amaa maalesef tamamen bitmedi toplasan sağ ve solda toplam 10 tane falan kalmıştı ama ben dayanamadm kopardım kopardım şimdi bu sayıyı sert 20 tüye çevirdim maalesef :( en yakın zamanda tekrar gidip işlem yaptıracağım sanırım.

Şuan 23 yaşındayım 6 Seans özel bölge paketim vardı 5 seansını kullandım düzenli olarak dış taraflarda %60 azalma oldu diyebilirim son paketimide yaptırıp hesabımı kapatacağım sanırım şuana kadar gittiğim yerde açıkcası çok çok memnun kalmadım.Çünkü maalesef özel bölgede acıya çok dayanamadım o yüzden iç bölgeler için çözüm olmadı bana:/ Halbuki acı eşiğim yüksektir çıt kırıldım değilimdir diğer temizlik yöntemlerinde hiç sesim çıkmaz ama lazerdeki acı başka bişeye benzemiyordu :((

Aslındabu yaşta gitmeyip 35-40 yaş arası gitmek sanırım daha çok işe yarıyormuş. Çünkü şuanda yaş itibariyle hormonlarımız çoşuk olduğu için lazer falan çok tınlamıyor.:2:

anladım :) ama 35-40 yaşında da evlenmiycez ki.

Orası öyle ama şimdi yaptırıyoruz yaptırıyoruz çektiğimiz acıya mı yanayım döktüğüm paralara mı bilemedim.Bıraktığım anda tekrar coşuyor terbiyesiz tüyler:/ Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık yaniiii

Ben Bursa da özel bir merkezde k.altı ve genital (popo dahil) lazer epilasyon yaptırıyorum. Makine Alex. İlk seferde 12-13 ile başladı şimdi 15 civarı atış yapılıyor. K.altında 4, genitaldede 3. seansımı oldum. Genelde atıştan 1 hafta 10 gün sonra kontrole gidiyorum ve sonrasında 1 ay sonra diğer seansa giriyorum. Gözlemlediğim kadarıyla tüyler ilk seanstan itibaren azalıyor ve inceliyor, ama ortalama 2 aylık evrelerde her iki bölge içinde aynı şeyi söyleyebilirim yoğun bir şekilde tüylenme oluyor. Arada bişey uygulamıyorum seanstan bir gün önce jiletle bölgeyi traşlıyorum ama açıkçası lazere gidip bitiren arkadaşlarım olduğu gibi memnun olmayanlarda var ve ben şu an memnun olsamda bıraktığımda yeniden çıkabilir belki diye düşünmüyor değilim :(

Back