ben daha önce alexandrite lazer yaptırdım.alt bacak kol altı çabuk tepki verdi.ama yüzüm,üst bacağım bir yıl sonra çok kötü oldu.
arkadaşlarımdan diode lazer ile ilgili çok olumlu şeyler duymuştum.arkadaşımın gittiği yere gittim.çok fena acı çektim.açıkçası ilk başlarda pek sonuç alacağıma inanmıyordum.ama 4. seanstan sonra yüzdeki tetiklenmiş tüyler bile bitmeye başladı.fiyatı çok uygun.istersen numarasını verebilirim :))
arkadaşlar ankarada lazer yaptırabilceğim güvenilir bi yer biliyor musunuz.yüylerim okadar koyu değil.kahve sarı tüylerim de çok. alex makina bende de etkili olurmu? yardımcı olursanız sevinirim.
ben daha önce alexandrite lazer yaptırdım.alt bacak kol altı çabuk tepki verdi.ama yüzüm,üst bacağım bir yıl sonra çok kötü oldu.
arkadaşlarımdan diode lazer ile ilgili çok olumlu şeyler duymuştum.arkadaşımın gittiği yere gittim.çok fena acı çektim.açıkçası ilk başlarda pek sonuç alacağıma inanmıyordum.ama 4. seanstan sonra yüzdeki tetiklenmiş tüyler bile bitmeye başladı.fiyatı çok uygun.istersen numarasını verebilirim :))
Arkadaşlar ben geçtiğimiz 2 yıl yarım bacak ve koltukaltı Alexandrite yaptırdım, bacağımda çok ince ince tüyler kaldı, koltukaltında biraz daha fazla var malesef. İzmir Çankaya Tıp Merkezi ile görüştüm, tüm bacak ve k.oltu için Diode lazer bitme garantili 600 TL fiyat aldım, nasıl sizce?
lazer epulasyon yatirmak istiyprum uzun zamandirda düşünyordum.. Büyük bi rahatlik bence polikinlige sordum bikini+ koltuk alti seans basi 150 tl 5 seanstan sora 50 tlye dusuyormus ve seans aralari 2 ay olcakmis her lazerden 20 gün sonrada kontroller olcak ve ücretsizmiş.3 tane makineleri vardi alexandre aklmda kaldi ve zaten alexandra olan yerde yaptirmak istiyprdum.. Birde komple vucut paketleri var 1500 tl yaptirmisken komplemi yatirsam sizce? Birde fiyati seans olarak iyimi sadece koltuk alti+ bikini birde bikini bolgesi derken iç tarafada uygulayacaklar mi?? Yorumlarinizi bekliyorumm:)
Arkadaşlar ben geçtiğimiz 2 yıl yarım bacak ve koltukaltı Alexandrite yaptırdım, bacağımda çok ince ince tüyler kaldı, koltukaltında biraz daha fazla var malesef. İzmir Çankaya Tıp Merkezi ile görüştüm, tüm bacak ve k.oltu için Diode lazer bitme garantili 600 TL fiyat aldım, nasıl sizce?
Ben Çankaya Tıp Merkezinde başladım. Ama pek memnun değilim. Diode lazer dediler ama "cihaz bozuldu" geyiğini onlar da yaptılar. Daha önce gittiğim yerde de olmuştu. Cihaz bozuldu diyip eski cihazlarıyla devam ediyorlar. Canım yandı yarım bırakmak istedim ama cihaz anında düzeliverdi nasıl olduysa!! Bir de sen daha önce yaptırdıysan azalmıştır bu fiyat çok değil mi?
Ben 1 yıl önce lazere başladım. tüm bacak ve koltuk altı yaptırıyorum. iki bölge toplam 1300 lira verdim ve cihaz alexandrite. buğday tenliyim kıllarım çok sert ve siyah batıklarım da çok fazlaydı 6. seansıma gittim en son sonuç şuan süper inanılmaz derecede azaldı artık hiç yk diyebilirim ki ilk seanstan sonra inanılmaz azalıyor zaten. iyi sonuç almak ten rengi ve kıl yapısıyla çok alakalı bir durum. ama tüm bayanlar mutlaka yaptırmalı inanılmaz rahatladım. diğer bölgelere de daha sonra yaptıracağım .ama tüm bölgeye yaptıran arkadaşlar var 2000-2500 lira arası fiyatlar ama iyi bir yer olmasına dikkat edin 1000-1500 liraya da bulursunuz o ayrı mesele de. kollardan ve yüz bölgesinden fazla memnun olanın görmedim duymadım en iyi sonuç genital koltuk altı tüm bacaktan alınıyormuş aklınızda bulunsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?