• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer Epilasyonsuz Tüylerden kurtulmanın kesin çözümü!!!!!!!!!!

EsrarengizSabun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2011
12
0
0
İstanbul
Kızlaaaar! Ben denedim ve neredEyse üst baJak bölgemde hiç tüy kalmadı. Tarfi verrryyrmm :52: :

4 limon
1/3 margarin
1 çay kaşığı sirke
1 yemek kaşığı zeytinyağı

Şimdi bunları bi güzel karıştırıp sürüyoruz. Akşam yapılması daha iyi olur. Çünlü sirkenin içindeki nerol pigmentleri uykuda daha iyi vücutta yayılır. Yarım saat durması yeterli. Sonra yıkanabilirsnz tabiiki isteğe bağlı! Bnu bana annem anlaytmıştı. Ay annemi çok sefiorm. Ondan yani çok eski bi yöntem, ama araştırırsanız belki bulursunuz. Lazer için hiç o kadar para harcamaya gerek yok. İnanan inanmasın benimkiler bitti.

Hadi hepinize tüysüz günler.:79:

Kızlaaaar! Ben denedim ve neredEyse üst baJak bölgemde hiç tüy kalmadı. Tarfi verrryyrmm :52: :

4 limon
1/3 margarin
1 çay kaşığı sirke
1 yemek kaşığı zeytinyağı

Şimdi bunları bi güzel karıştırıp sürüyoruz. Akşam yapılması daha iyi olur. Çünlü sirkenin içindeki nerol pigmentleri uykuda daha iyi vücutta yayılır. Yarım saat durması yeterli. Sonra yıkanabilirsnz tabiiki isteğe bağlı! Bnu bana annem anlaytmıştı. Ay annemi çok sefiorm. Ondan yani çok eski bi yöntem, ama araştırırsanız belki bulursunuz. Lazer için hiç o kadar para harcamaya gerek yok. İnanan inanmasın benimkiler bitti.

Hadi hepinize tüysüz günler.:79:

Canım ne kadar sürede senin tüylerin tamamen bitti ve ne kadar sıklıkla uyguladın tüyleri alıp hemen üstüne mi sürdün nasıl yaptın biraz daha bilgi verir misin

Konuşurken de bacak yerine bajak
Seviyorum yerine sefiyorum mu diosun?
Dinleyenler baya sıkılıo olmalı o zaman :31:

Neyse yağlar falan daha da tüylendirmio mu yahu?
Neye inanacağımızı şaşırdık artık ...

Back