Lazer Epilasyonla Tamamen Tuylerinden Kurtulan Var Mi?

Bryce

Zilli
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2011
392
2
66
Kizlar bende lazer dusunuyorum genital bolge ve koltukalti icin ama arastirdigim konularda tamamen kurtuldum diyeni gormedim. 5-6 tuy kabul edilebilinir ancak hic etki etmeme mevzusu canimi sikiyor.. İzmir'de bulunuyorum suan.. Doktor kontrolunde uygulanan ve maliyeti cok ucuk olmayan ve de memnun kalinan bir yer ariyorum. Yardim ederseniz sevinirim..

Selamlar. Yer konusunda tavsiye veremeyeceğim ama yaşamış biri olarak bazı konularda bilgi vermek isterim. Bir kere hormon bozukluğu olmaması gerekiyor. Bunun için de doktora muayene olup tahlil yaptırmalısınız.Kıl kökleriniz çok yumuşak olmaması gerekiyor. komple bölge kampanyaları oluyor ama ben tavsiye etmiyorum. Çünkü ben 1400 tl verdim, Türkiyede birsürü şubesi olan bir işletmeydi. Kapatıp kaçtılar. Sonra devralan firma da birkaç ay sonra kaçtı. Tüketici haklarına gittim bişi yapamayız dediler. Komple kampanya olsa bile atıyorum 10 seansta çözüm deniliyorsa, 10 taksit yaptırıp işlemlerden sonra taksiti ödeyin. Ve mutlaka sözleşme yapıp kopyasını alın. O zaman ne olursa olsun sözleşmeniz varsa hakkınızı geri alabilirsiniz.
Şimdi başka bir yerde tekrar başladım. Güven problemim olduğundan sadece genital ve koltuk altı gidiyorum. Üç kez gittim sonuç oldukça iyi. Gittiğiniz yerde kullanılan makina çeşidi ve modeli çok önemli. Şimdi gittiğim yerde anlattılar. Mesela cildine göre makina tipleri var. Diode,alexandre filan var. Bunları biliyorum. Ama bunların da alt ve üst modelleri var.
Yine de herşeye rağmen üç seansta yumuşacık ve tertemiz cild görmek güzel. İnşallah tamamen kurtuluruumm

Bilgilendirme icin tesekkur ederim. Yalniz bisey sormak istiyorum, islemden sonra odeyin derken her seans bitiminde mi yoksa tamamen bittiginde mi odeme yapmaliyim?
Bir de fiyat konusunda bilgi verirseniz sevinirim.

Son düzenleme:
bende izmirdeyim bir yerle anlaştım koltukaltı 10 seans 99 tl.ilk defa bu ay sonu yaptırıcam.ıpl cihaz kullanıyormus.biçok yer baktım ama anlaştgım yerde güven buldum.ıplde tamamen kurtulurmuyum dedım.kıl durumuna baglı dedi ama % 90ından kurtulursun dedi .% 100 seanslara göre söyleyebılırım dedi.bn dedim yıllar sonra cıkar mı peki kadın hamilelk döneminde seyrek bı sekılde cıkabilir ama cıkmayadabılır hormonla alakalı dedı ama gıttıgım butun yerler alex cıhazı kullanan yerlerde böyle söyledi. bende fiyatı cok uygun azaltabıldıgım kadar azaltayım diye düşündüm.memnun kalırsam sana oranın ismini söylerim.gittiğim yerin özellikle hijyenine dikkat ettim ben.hijyen bir yer gördüğüm kadarıyla.

99 koltukaltı için çok değil mi ya bende koltukaltı ve özel bölge istiyorum bakalım...

ben izmirde değil ama başka bir yerde iddalı olan bir firma tüm vücut 1100 dedi. ben sadece koltukaltı ve genital istiyrm.koltkaltı 30,genital 50 imiş.10 seansta toplamda 800 oluyor. sizce nasıl?

ben izmirde değil ama başka bir yerde iddalı olan bir firma tüm vücut 1100 dedi. ben sadece koltukaltı ve genital istiyrm.koltkaltı 30,genital 50 imiş.10 seansta toplamda 800 oluyor. sizce nasıl?

cihazın bence pahalı.cihaza göre değişiklikte gösterir gerçi ama ben alex cihazlı başka bi yere sormuştum genital seansı 120 demişti.6 seansta % 90 biter demişti hamilelik döneminde tekrar cıkar sonra bı seans daha gelirsin demişti.bana pahalı geldiği için oraya gitmedim.ıpl daha uygun geldi bana oda aynı seylerı söyledı ayrıca ıplde giden arkadasımda sonucu ben bizzat gördüğüm için koltukatında 10 tane cık tüy artık yanı kıl değil kalmış.cıkmıyo 2 senedir başkada .ama o 5 seans gıtmıs öyle dedi.bnde ondan ıpl yaptırmaya karar verdım.bu dediğim kızdada öyle az filan değildi kıl bayagı normal insanlar gibiydi.o cok memnun inşallah bende öyle olurum koltukaltı şimidilik denemelik başladım faydasını görürsem ki görceğime inanyorum tüm vücut yaptırıcam.

30 iyiymis ya
ama benım 10 seansın toplamı 99 tl yanı seansı 9.90tl tabı parayı peşin bi kerede veriyosun.
Anlamadim valla 10 seansin toplami 9.90 da cok az olmuyo mu

ağdadan daha ucuza yapılan iplden fayda gelmez bence.tabi yine de tercih meselesi bir şey diyemem ama en azından burayı okuyanlar için bir de karşıt görüş iletmiş olayım:)

kızlar asla parayı peşin vermeyin sonra sıkıntı yasarsınız.her seans sonra ödemenizi yapın derim.ayrıca imkanınız varsa hastaneleri tercih edin daha sağlıklı oluyorlar.(denedim,gördüm)

bu arada kıllardan tamamen kurtulmuyorsun ama kıl köklerin zayıflıyor yani kıl yerine tüy gibi cıkmaya baslıyor ama düzenli olarak gidip devam etmen lazım.tabi bunu da hemen 2-3 seansta beklemeyin zamanla olacak.misal koltuk altınızı ağda ile 10-15günde bir yapıyorsanız lazerle yaptığınızda 1-1.5ayda ancak cıkıyor tabi bu zamanla 2ay oluyor.hee sunuda söyleyeym kişiden kişiye göre değişiyor kılların cıkıs süresi.o yüzden bi baskası ile kendinizi kıyaslamayın derim

Son düzenleme:
30 iyiymis ya

Anlamadim valla 10 seansin toplami 9.90 da cok az olmuyo mu

evet fıyatı cok az ilk seansımı yaptırdım ıpl de tek seferde 99 tl verdim kampanyalı diye böyle ucuzmus 10 güne dökülcek dedi doktor şimdi 9 seans daha gitcem para vermicem başka.bekliyorum bakalım sonuc nolucak ama hijyen bi yer begendim ben kadında çok kafadengi öyle işimi yapim bitsin gitsin değil yapana kadar sohbet ettik hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…