Selamlar. Yer konusunda tavsiye veremeyeceğim ama yaşamış biri olarak bazı konularda bilgi vermek isterim. Bir kere hormon bozukluğu olmaması gerekiyor. Bunun için de doktora muayene olup tahlil yaptırmalısınız.Kıl kökleriniz çok yumuşak olmaması gerekiyor. komple bölge kampanyaları oluyor ama ben tavsiye etmiyorum. Çünkü ben 1400 tl verdim, Türkiyede birsürü şubesi olan bir işletmeydi. Kapatıp kaçtılar. Sonra devralan firma da birkaç ay sonra kaçtı. Tüketici haklarına gittim bişi yapamayız dediler. Komple kampanya olsa bile atıyorum 10 seansta çözüm deniliyorsa, 10 taksit yaptırıp işlemlerden sonra taksiti ödeyin. Ve mutlaka sözleşme yapıp kopyasını alın. O zaman ne olursa olsun sözleşmeniz varsa hakkınızı geri alabilirsiniz.
Şimdi başka bir yerde tekrar başladım. Güven problemim olduğundan sadece genital ve koltuk altı gidiyorum. Üç kez gittim sonuç oldukça iyi. Gittiğiniz yerde kullanılan makina çeşidi ve modeli çok önemli. Şimdi gittiğim yerde anlattılar. Mesela cildine göre makina tipleri var. Diode,alexandre filan var. Bunları biliyorum. Ama bunların da alt ve üst modelleri var.
Yine de herşeye rağmen üç seansta yumuşacık ve tertemiz cild görmek güzel. İnşallah tamamen kurtuluruumm