Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
buyur canım ben yüzüme gidiyorum ve bir dönem güzellik merkezinde calıştımkmse yokmuuu((
tabiki geçiriyor cünkü deri altında kalan kıllar batık olur ama lazer derine işlediği için dökülme esnasında kıllar kökten ısı akımı verdiği için kıl güçsüzleşir ve dökülür bu yüzden batıklara caresi var yenimi başladınızmerhaba ben tüm vücut lazer yaptırıyorum lazer sonrası cildim cok tahriş oluyo ama geçiyo 2 3 gün sonra birde cok fena batıgım ve lekeleri var bunları kesin gideriyormu lazer bilginiz varmı
evet yeni basladım bir seansım bitti cok sert tüylere sahibim siyah aynı zamanda.ilk seans oldugu içinmi döküldü kılların coğu ama kıl kökleri siyah siyah belli.bunlar tam anlamıyla kaçıncı seansta geciyor.ve derinin altında uzayan tüyler de dısına cıkıyormu cok soru sordum ama kbakmayın :)
tabiki geçiriyor cünkü deri altında kalan kıllar batık olur ama lazer derine işlediği için dökülme esnasında kıllar kökten ısı akımı verdiği için kıl güçsüzleşir ve dökülür bu yüzden batıklara caresi var yenimi başladınız