Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben yaptım açıkken çok az yaptım güzeldi sonra kapandım bone için biraz daha açayım dedim çok yapmacık durdu bide yani yıllarca yapmama rağmen azalma olmadı bende bıraktım
Ben yaptım açıkken çok az yaptım güzeldi sonra kapandım bone için biraz daha açayım dedim çok yapmacık durdu bide yani yıllarca yapmama rağmen azalma olmadı bende bıraktım
Ben yapıyorum canım. Daha önce ağda ile alıyordum sonradan ipl aldım evee çok rahatım şu an neredeyse hiç çıkmıyor. Ama çok fazla almamaya çalış canım yoksa garip bir görüntü oluyor maalesef ben tecrübe ettim hahaha
Ben yapıyorum canım. Daha önce ağda ile alıyordum sonradan ipl aldım evee çok rahatım şu an neredeyse hiç çıkmıyor. Ama çok fazla almamaya çalış canım yoksa garip bir görüntü oluyor maalesef ben tecrübe ettim hahaha
Ankaralife öneririm canım ben gidiyorum. Siyah kıllarda inanılmaz etkili en yuksek derecesiyle atış yapmalarını istiyorum. Saçta alexandirite cok ise yarar, uzaktam tutarak yaoilan makineyi tercih et bence uzaktan tutuluyor hava üflüyor deneme amaçlı gittiginde bunlara dikat et canım o makineden cok memnun kalırsın, heleki sacı inanılmaz görür