• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LAZER EPİLASYONDAN SONRA VAJİNAL YANMA

Pelinnn10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2018
6
2
36
30
Arkadaşlar 3 yıldır vajina yanması ile uğraşıyorum şuan 26 yaşındayım baş belası bu yanmadan gitmediğim doktor kalmadı acı biber sürülmüş gibi geceli gündüzlü yanıyor artık dayanamıyorum doktorların tek yaptığı fitil ve antibiyotik vermek idrarda enfeksiyon yok ara ara vajinal enfeksiyon oluyor ilk yanmalarım lazer epilasyon sonrası başladı sizce o mu etkiledi içimde bir şeyi yaktı yoksa bu sorunu yaşayan başka birisi var mı bu his artık geçsin istiyorum lütfen yaşayan varsa yazsın piskolojim çok kötü

Merhabalar bende aynı sorunu yaşadım.Sizi çok iyi anlayabiliyorum birçok doktora özel de dahil hepsine gittim ilaçlar kullandım en son doktorlar dedi ki psikolojik öyle diye diye gerçekten depresyona girdim ve antidepresan kullanmak zorunda kaldım ne yazıkki ama geçmedi bu yanmalar.Benim taşmdüşürmemle başladı idrar yolu enfeksiyonu ardından kist patladı üzerine vajinal mantar hepsini arka arkaya yaşadım tam 8 ay denemediğim şey kalmadı .Şu an çok az arada da tamamen geçmiş oluyor evli misiniz bilmiyorum ama birliktelikte de çok acı yaşardım.😔Baya bi süre uzak durduk mecburen.İsterseniz neler yaptım anlatabilirim baya uzun çünkü ☺️

Back