Merhaba,
4 seans lazere gittim kolaltı ve genital henüz bitmedi...
Şu an hamile olduğum için gittiğim merkez yapmıyor bende cumartesi için ağda randevusu aldım lazerden sonra ağda yaptırmak çok canımı yakar mı ?
yani jilet sonrası gb yoksa lazerden çıktığım için kıl kökleri daha zayıf olup canım yanmazmı?
Merak ediyorum benim durumumda olan var mı?
Merhaba,
4 seans lazere gittim kolaltı ve genital henüz bitmedi...
Şu an hamile olduğum için gittiğim merkez yapmıyor bende cumartesi için ağda randevusu aldım lazerden sonra ağda yaptırmak çok canımı yakar mı ?
yani jilet sonrası gb yoksa lazerden çıktığım için kıl kökleri daha zayıf olup canım yanmazmı?
Merak ediyorum benim durumumda olan var mı?
canım doğum sonrası lazere devam edeceksen bu süreçte jilet kullanmalısın.ben 2 seans gitmiştim.hamile kaldım.bana gittiğim merkezden bu süreçte kesinlikle ağda,makina kullanma dediler.doğum yapalı 2 ay oluyor.3.seansıma gittim 20 gün önce....benimki koltukaltı neredeyse bitti.genital ise az kaldı..
anlıyorum ama sürekli jiletlede baş edilmiyor. çok zor oluyo yazda geldi kolaltı jiletde çok çirkin duruyo kaşıntı yapıyo... jiletin yaptığı tahriş ve çıkma aşaması puturluklar bikinidede hoş durmuyo benim tenimdennde kaynaklanabilir. bende şöyle düşündüm hamileleikte ağdaya gidip temiz temiz emzirme döneminde jilet yaparım sonra epilasyona devam ederim... olmaz mı yaaaa....
olur tabi ama gittiğin seanslar boşa gidebilir.bana bu süreçte jiletten başka birşey kullanmayın dediklerinde sanki ağda yaparsam tekrar çoğalacak kıllar diye algıladım ben.bi sor istersen gittiğin merkeze