• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer epilasyondan ne kadar sonra hamilelik?

mer_ali

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2011
143
2
46
Antalya
Merhaba kızlar;
10 aylık evliyim ve 1 yıldan fazla süredir de lazer epilasyona gidiyorum. Seansları paket halinde almıştım ve bitmesine 2 ay kaldı. Neredeyse evliliğimizin ilk gününden beri eşim çocuk istiyor. Artık o kadar bunalttı ki, şu lazer bitsin söz, dedim. Aslında ben de istiyorum da :) Sorum şu; lazer epilasyonum biter bitmez korunmayı bırakabilir miyiz? Lazer anlık birşey diye düşünüyorum, bittikten sonra olan bir bebeğe zarar vermez sanıyorum. Ama biraz evhamlıyım, doğrulatmak istiyorum :36: Bir de tüm seanslar bittikten sonra kalan ince tüyleri ne yapmanızı tavsiye ediyor sizin gittiğiniz yerler? Benimki traş makinesi ile kısalt diyor da farklı neler var bilmek istiyorum. teşekkür ederim...

ben lazer yaptırırken 1,5 aylık hamile oldugumu ögrendim.!!!!tuylerim azalmıştı allahtan.ama inanki çok faydasını gördüm.jiletle al demişti yaptırdığım yer ama ben ,epilatör aldım agda,jilet falan ugraşamam diye.oyle yapıyorum.bebişim doğsun emzirme dönemi bitsin nasipse ozaman devam edeceğim.kimi siteler yaptırabilirsin hamileykende yazıo ama güvenemedim tabiki...

hadi Allah sağlıkla bebeğini kucağına aldığın günleri nasip etsin. Ben de sırf az kaldığı için bitsin istiyorum, eşim de ara ver, hem hamilelikte çıkarsa yeniden gidersin, diyor ama yemezler :9: ben yine de tedbiri elden bırakmam ama kısmet bakarsın senin başına gelen benimkine de gelir.

amin canım saol.bende 3 senelik evliyim lazere başlayalı 7-8 ay oluyordu. bitmeden çocuk ıstemiyorum diyordum ama ewdeki hesap bebişimize uymadı :1: süpriz yaptı bize :) doğumdan sonra hormonlar değişiyor çıkanlar oluyor demişti lazer yapan kişi.bende artış olmadı şuana kadar hem geç çıkıyor hemde az. nasipse doğum yaptıktan sonra 2 seans daha gitsem tamamen bitecek durumdalar... ama inanki sende çok rahat edeceksin iyiki yaptırmışım diyeceksin

ben zaten 1 yıldan fazladır gidiyorum, çok çok azaldı tüylerim. 2 seansım kaldı zaten ama eşime anlatamıyorum. hamilelilti, emzirme dönemiydim çok uzun bir süreç. ne diye o kadar ara ereyim 2 seans için diyorum ama tınnn :) asıl korkum hamile kalıp da bilmeden lazer yaptırmam. Allah sağlıklı bebişler versin hepimize :36:

Back