• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lazer epilasyondan korkuyorumm

busram16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
208
17
38
İstanbul
ben lazer epilasyon yaptırmak istiyorum ama açıkcası acısından korkuyorum yaptıran varsa bilgi verebilirmi bi acı duydunuzmu ?

ben yaptırıyorum emin ol ağda kadar acımıyo 1 sn sürüyo acısı ağdada etim kopuyo sanıyorum :))

ben lazer epilasyon yaptırmak istiyorum ama açıkcası acısından korkuyorum yaptıran varsa bilgi verebilirmi bi acı duydunuzmu ?

hiç korkmana grek yok eger tüylerin sertse jiletle alıyorsan birebir acısına gelince bir anlık ama agda daha çok agrıtıyor

Aynen dediğin gibi ağda yapabiliyosan hiç şüphesiz git yaptır bence lazer epilasyon ağda kadar acıtmaz emin ol.. :)

Adını tam hatırlamıyorum ama bir tane lazer epilasyon cihazı vardı acıtmıyor hic diye yorumlar okumustum, bi bilginiz var mı bu konuda?

Benim gittigim yer Soprano XL kullaniyor ve cok az aciyor canim.. Ama dayanilmayacak gibi degil sonunda tamamen kurtulmak var.. :))

Fakat degecek sonucunda.. Hayatinda hic agda, epilasyon derdin kalmayacak acisini dusunmeyeceksin :) Ama iyi bir yeri arastirsan iyi olur gittigin zamana verdigin paraya degsin! :16:

Canım peki hangi sehirde yasıyorsun, ben baktım ama istanbulda bulamadım yani bana yakın yerler değil. Sen hangi sehirde yaptırıyorsun?

Ben Turkiyede degilim.. Orda da vardir sanirim... Ama ayni marka olmasi sart degil bence... Lazer yapilirken kizlarla konusuyorum zaman gecsin diye. Bazi cihazlar cok iyiymis ama bazi insanlar bilerek ayarini dusuruyorlarmis. Dusuk atislar yaparak aci azaliyor ama oraya gitmen gereken sureyi cogaltiyorlarmis boylece her gidisinde para aliyorlarmis... Ben mesela baslamadan once hic cihaz markalari isimleri ne bilmezdim... Sadece gittigim yere guvendim. Sen de duzgun guvenebilecegin bir yer bulursan, ya da birisi sana referans olursa iyi olur kuzum. Aciyi dusunuyorsan da o kadar uzun surmuyor yapilirken zaten.. :/

Back