Canim ozaman normal 5 yila sarkmasi simdi sen benden bilgilisin bu konuda ben 2 ayda bir gidiyorm 15 gun sonrada kontrole gidiyor her seansta alex benimkide diodla farki nasil yani bana alex yapiyrz diyolar ama baska bi alet olabilirmi diye merak ettim isik atiyo ve canim.cok aciyo genitalde gozumden yas geldigini bilirim
kollarimda sanki bi azalma yok ordakiler ince oldugundan ama kol altinda farki farkettim azaldi genitalde oyle batiklarim fena halde kese yap dedi bana yapiyorum
Sean arasinda cikanlari jiletlemelimiyim sertlessn lazer gorsun diye ?
Bide canim sen lazer sonrasi ne kullandin bana gittigim yerde n ENDOCARE. Diye bi solusyon satin aldim 50 tl idi bereketsz daha simdiden bitmek uzere
Igneli yi ben arastirdim cenemde cikiyodu 10 tane kadar vardi kadin dogum dr na gittim hormonalmi diye bakttrdm bise cikmadi igneli yaptirayimmi hocam dedim ben bir arastirayim dedi dr arastirmis igneli ye gerek yok normal lazer yaptirabilirsn sonucta distan olan bisey dedi onuda oyle es gectim buz lazer de yeni cikti bu teknolojiyede yetisemiyorum ayy ne cok sey yazmisim insan dertli oldugu konu olunca yaz yaz bitmiyo