• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer epilasyonda göz

Sinddy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2015
300
76
98
Lazer epilasyon yaptırırken yansıyan ışıklar göze zarar verir mi diye düşündünüz mü hiç

Lazer epilasyon yaptırırken yansıyan ışıklar göze zarar verir mi diye düşündünüz mü hiç

Bunun için gözlük olması gerekiyor zaten.Normalde direkt göze gelmedikçe sıkıntı yok fakat yinede hem yaptıranın hemde yapanın gözlük takması gerekiyor

Gözlüğün altından Işıklar giriyor daha bir kere gittim çok tedirgin oldum yapan kız normalde ben takmıyorum dedi ama bu sefer taktı

Gözlüğün altından Işıklar giriyor daha bir kere gittim çok tedirgin oldum yapan kız normalde ben takmıyorum dedi ama bu sefer taktı

O kadar ışıktan birşey olmaz.Dediğim gibi direkt göze gelmedikçe sıkıntı yok.Uygulayan kişi ise uygularken gözlükle zor olduğu için takmamıştır.Sonuçta kendini korumak adına tercih kendisinin.İşlem yaparken başlık müşteriden yana dönük olduğu için uygulayandan çok uygulananın takması şart...

Back