• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lazer epilasyona gitmekmi yoksa ağdaya devammı?

aydan__22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2010
524
4
118
Hatay
kızlar ctsi lazer randevum var ama birtürlü içıme sınmiyo nedense bu lazer bana hiç güvenilir gelmiyo arkadaşlarım gitti 8 seans bıtti hala sonuç alamadılar bi arkadaş 3 senedir gidiyo anca sonuç aldı randevuyu ıptal etmem halinde 200 tl ödmem gerektğını söyledler bıde cilt problemım var dr um cıldn hassas dikkat etmelsn dedi düşündm 200 boşa vereceğme 400 verim bacağmı yaptırm dedm ama kararsızm o iğnelerı baslıkları değstiriyolarmı hastalk falan kaparmıyım of of yardm edn :(

İğneler başlıklar derken ? Lazer yapılırken vücuda değer birşey yok zaten belli bir mesafeden atış yapılıyor. Ha eğer IPL diyorsan onunla vücuda temas ediliyor ve asla tavsiye etmiyorum IPL yaptıracaksan arkana bakmadan kaç :34:

kızlar ctsi lazer randevum var ama birtürlü içıme sınmiyo nedense bu lazer bana hiç güvenilir gelmiyo arkadaşlarım gitti 8 seans bıtti hala sonuç alamadılar bi arkadaş 3 senedir gidiyo anca sonuç aldı randevuyu ıptal etmem halinde 200 tl ödmem gerektğını söyledler bıde cilt problemım var dr um cıldn hassas dikkat etmelsn dedi düşündm 200 boşa vereceğme 400 verim bacağmı yaptırm dedm ama kararsızm o iğnelerı baslıkları değstiriyolarmı hastalk falan kaparmıyım of of yardm edn :(

Canım içine sinmeyen sadece başlık kısmıysa yani iğne kısmıysa gözünün önünde değiştirilmesini iste. Steril olduğundan emin olmak senin en doğal hakkın. Bu hem sağlık hem de maddi olarak çok büyük bir yük nihayetinde. Hiç çekinme. Baktın değiştirmiyorlar git tüketici haklarına ! Ne demek ücret talep etmek !!! Üzerine para bile ödemek zorunda kalırlar sana. Öyle saçma bir şey olabilir mi ? Ama iğne dışında da içine sinmeyen bir şeyler varsa bırak derim. Bu sağlık...
Bir de bunlardan sonuç almak biraz hormonlara da bağlı.
Bu arada kızma ama neden hastane ortamında yaptırmıyorsun da gidip güzellik merkezlerinde yaptırıyorsun ah be canım =(

Normal lazere gidecekseniz onda sadece kil koklerine isin tutuluyor tene temas eden birsey yok.ben yaptirmadan once yabanci yayinlar olsun turk yayinlar olsun cok arastirdim kanitlanmis bie zarari bulunmadigi sonucuna vardim.hayatimda kendim ixin yaptigim ev iyi sey oldu lazer g.bolgesi ne 3 seans koltukaltina da 4 seans gittim.koltuk altimda hic yok .digeeinde cik az zayif agda 5dk surmuyor.bacagima gitmedigime cok pismanim. o da 2 seansta epey seyreklesiyor.belki sizin arkadaslariniz iyi bir merkeze gitmiyorlardir

5 yıl önce alexandrite cihazıyla yaptırmıştım g(enital ve koltukaltı bölgesine) Her zaman diyorum ki kendim için yaptığım en güzel şey. Millet tatilde elinde epilasyon aletleriyle dolaşırken ben rahat rahat dolaştım. :31:

İğneler başlıklar derken ? Lazer yapılırken vücuda değer birşey yok zaten belli bir mesafeden atış yapılıyor. Ha eğer IPL diyorsan onunla vücuda temas ediliyor ve asla tavsiye etmiyorum IPL yaptıracaksan arkana bakmadan kaç :34:

IPL mi aslında tam bilmiyorum canım aslına bakarsan benim en çok korktuğum şey acaba bi zararı varmıdır diye tv de bi cilt doktorundan duymuştum çıkmaması gerekseydi çıkmazdı vücutta her türlü hücrenin bi gorevi var bir nevi o kıl kkleri yakılarak hücreler lmüş oluyo vücudun bi dengesi var ve bu denge bozulmuş oluyo demişti ve lazerim henüz bi zararı olduğu bilinmiyor ama kanser vakaları günümüzde çok yaygın bu8 işlemi yaptırdıktan belki beş belki on yıl sonra zararı gorülür bilinmez ben kesinlikle zararı yoktur diyemiyorum demişti tırsıyorum :18:

Canım içine sinmeyen sadece başlık kısmıysa yani iğne kısmıysa gözünün önünde değiştirilmesini iste. Steril olduğundan emin olmak senin en doğal hakkın. Bu hem sağlık hem de maddi olarak çok büyük bir yük nihayetinde. Hiç çekinme. Baktın değiştirmiyorlar git tüketici haklarına ! Ne demek ücret talep etmek !!! Üzerine para bile ödemek zorunda kalırlar sana. Öyle saçma bir şey olabilir mi ? Ama iğne dışında da içine sinmeyen bir şeyler varsa bırak derim. Bu sağlık...
Bir de bunlardan sonuç almak biraz hormonlara da bağlı.
Bu arada kızma ama neden hastane ortamında yaptırmıyorsun da gidip güzellik merkezlerinde yaptırıyorsun ah be canım =(

ah be canım ben bana kalsa hastahanede yaptırıcaktım ama arkadaş kurbanı oldum :(((

5 yıl önce alexandrite cihazıyla yaptırmıştım g(enital ve koltukaltı bölgesine) Her zaman diyorum ki kendim için yaptığım en güzel şey. Millet tatilde elinde epilasyon aletleriyle dolaşırken ben rahat rahat dolaştım. :31:

canım aslına bakarsan güzel yanı çok cezbedici kılsız tüysüz hayat oh ne rahat ama kafa karıştıran sağlık yonü acaba bi zararı varmı düşüncesi allah isteseydi oraları kılsız yaratırdı düşüncesi neden yüzümüzde gğsümüzde filan yokda ille oralarda var demekki bi sebebi var düşüncesi ama bi yandanda alıyoruz biz onları allahım bu ne yaman çelişki deliriciğim :52:

Bu aralar benimde ikilemde kaldığım konu, sürekli araştırmaya çalışıyorum. Kimi insanda hiç bir işe yaramıyor, paranın çöpe gitmesi bir yana, hayal kırıklıgına ugramakta var. %70-80 geçme ihtimalide var tabiki ama tamamen geçmiyormuş. kalanlar içinde iğneli lazer öneriyorlar ama ondada iz kalma ihtimali çok yüksek. unun yanında 2-3 yıl sonra en başa dönme ihtimali. genital bölgede lazerin yumurtalıklara zararı varmış. ayrıcada tedaviden sonra azaldı diyelim, jiletle devam. ağda yada sir ağda yaptırma ihtimali bir daha olmuyormuş. puffff bir türlü karar veremiyorum bende.

Bu aralar benimde ikilemde kaldığım konu, sürekli araştırmaya çalışıyorum. Kimi insanda hiç bir işe yaramıyor, paranın çöpe gitmesi bir yana, hayal kırıklıgına ugramakta var. %70-80 geçme ihtimalide var tabiki ama tamamen geçmiyormuş. kalanlar içinde iğneli lazer öneriyorlar ama ondada iz kalma ihtimali çok yüksek. unun yanında 2-3 yıl sonra en başa dönme ihtimali. genital bölgede lazerin yumurtalıklara zararı varmış. ayrıcada tedaviden sonra azaldı diyelim, jiletle devam. ağda yada sir ağda yaptırma ihtimali bir daha olmuyormuş. puffff bir türlü karar veremiyorum bende.

sanırım en iyisi doğal kalmak canım :;) şeytan diyo ara syle alın 200 tl nizi başınıza çalın yaptırmıyorum :)

Bence kesinlikle lazer epilasyon.
Temiz ve ünlü bir güzellik merkezi bulursan orda yaptır. Fiyatlar her yerde aynı gibi hemen hemen.
Ben genital ve koltuk altına gidiyorum. Döküldüler şimdi, içim o kadar rahatladı ki anlatamam. 5 gün sonra rötüşüm var. Seans aralarını da 2 ay falan yapıcam. Toplamda 1 sene gideceğim. Bence sonuç almamak imkansız iyi bir yere gidersen.
Benim gittiğim yerde aletin ucunda iğne yoktu canım :26: Hatta değdirmiyor bile direk atış yapıyor. Senin alet farklı mı?

Temiz ve ünlü bir güzellik merkezi bulursan orda yaptır. Fiyatlar her yerde aynı gibi hemen hemen.
Ben genital ve koltuk altına gidiyorum. Döküldüler şimdi, içim o kadar rahatladı ki anlatamam. 5 gün sonra rötüşüm var. Seans aralarını da 2 ay falan yapıcam. Toplamda 1 sene gideceğim. Bence sonuç almamak imkansız iyi bir yere gidersen.
Benim gittiğim yerde aletin ucunda iğne yoktu canım :26: Hatta değdirmiyor bile direk atış yapıyor. Senin alet farklı mı?

canım iğneli lazer diyolar ya ondanmış henüz başlamadım ctsi randevum bilemiyorum çok kararsız kaldım:18:

İğneli lazer hakkında pek bilgim yok canım.
İyice araştırdın mı? Doktorlara falan sorsaydın önce. Bikaç yerden bilgi alsaydın.

ne bilim cnm hiç sormadım kızlar memnunuz diyince ama sonradan daqnk etti bana acaba temizmi o başlıklar değişiyomu bunun aidsi bilmem nesi var allah korusun yaa:18:

Kesinlikle lazer ağdayla ugrasılırmı imkan varken ya :19: param olsun hemen lazere gidicem :33: agdayla ugrasmak sıkııcıııı :52: ablam komple vucut lazere gitti 6 veya 8 seans simdi tüysüz tüysüz dolanıyo benımde canım cıkıyo :19: ayrıca igneliyide kuzenım yaptırdı koltuk altı ve genıtale sanırım oda gayet memnun ...

Son düzenleme:
ben acaba zararı varmıdır diye düşünmeden edemiyorum yani. Bende hormonal çalışmanın doğal bir sonucu o

Ben de favorilerim için lazere gittim bir kere. yalnız kafama bir şey takıldı o cihaz tene değmiyor mu yani? siz de, bazı arkadaşlar da atış yapılıyor demişsiniz. bana tenime değdi gibi gelmişti. estetisyene, başlamadan önce cihazın adını sordum, diode lazer demişti . yapan kişi, önce jilet vurdu sonra da cihazı kullandı. gözüm kapalıydı çok kısa sürdü anlamadım. plastik cerrah ve estetik doktorunun polikliniğinde yaptırdım ve yapan kişi uzman estetisyendi. tekrar gitmedim, gitmeyeceğim de, içim rahat etmedi.

eğer ipl lazerse kaç asla ama asla tavsiye etmiyorum ayrıca yaptırmadığın hizmetin bir kuruşunu ödemek zorunda değilsin

iğne epilasyonsa işlemden sonra iz kalma ihtimali var

alexs. epilasyonsa tavsiye ederim en iyi sonuç alınan en hijyen yöntem bu.

Genitala 5. seansımı gittim çok memnunum 2 ay gitmedim üstlerde ip ince tüyler çıkti aşagilarda birazdaha vardı ama ben çok memnunum çok rahatlık bacaklarımıda yaptırcam inş. Buarada teniniz beyaz kıllarınız siyahsa alexsandrıt öneririm :34: bide tek seansmi 4yüz çok fazla bence

Back