Ben topuk törpüsüyle hafifçe ovalayarak çıkarırım batıkları. Ama taş değil törpü olanıyla.Kese yapıyorum aslında ama pek bi faydasini gormuyorum. Acaba topuk taşı denesem zarar verir mi vcuuduma
Ondan da var evde ama hiç denemedim. Bi deniyim inşallah faydasni gorurm. TeşekkurleR :)Bu eldiven seklinde olan keselerden kullaniyordum ben biraz dus jeli ile, cildini tahris eder diye dusunuyorum.
Cildim cok hassas sanrm yara olur :/ lazer epilasyondan memnunum aslnda ama bazen pismanda oluyorumBen topuk törpüsüyle hafifçe ovalayarak çıkarırım batıkları. Ama taş değil törpü olanıyla.
Ben lazer yaptırmadım ama size bir zararı olur mu bilemem. Yaparsanızda çok bastırmayın yara olur.
Kızarıklık buyuk ihtimal ilk gun olmasindan ama tuylerin hepsi suan yok olmadi acaba bi kac gyn sonra tamamen gider mi? Cunku dugunden once bi seansm daha var ve bi kac gun once yaptrcam yani hic tuy kalmamasi lazm acaip takntlym bu konuda :/ilk gün ise eğer ki kızarıklık oluşması böyle benek benk gibi olması normal , ama bikaç gün geçip de hala geçmedi ise gittiğin yere telefon açın veya gidip yüz yüze konuşun derim.
Evet Ayni sekilde derinin altinda gibi duruyor aslinda batikta degil anlamadim neden boyleaynı durumdayım ben de. bir seans bir de kontrol seansına gittim. bacaklarımın nerdeyse tamamı siyah küçük noktalardan oluşuyor şu anda. onlar dökülecek olanlarmış. kese veya peeling yapmanız lazım dediler. eldiven şeklindeki keselerle sertçe ovaladım kese yaptım duştayken ama dökülme olmadı. zaten derinin altındalar nokta gibiler. nasıl dökülecekler anlamadım.
Acaba bunun bi çözümü yok mu lazerden once boyle bi sorunum yoktuBenim de öyle maalesef batiklardan kurtulayim diye lazer yapıyorum tüyler dökülüyor ama onlar kalıyor ne zaman kurtulacaz yaa
Evet Ayni sekilde derinin altinda gibi duruyor aslinda batikta degil anlamadim neden boyle
Kızarıklık buyuk ihtimal ilk gun olmasindan ama tuylerin hepsi suan yok olmadi acaba bi kac gyn sonra tamamen gider mi? Cunku dugunden once bi seansm daha var ve bi kac gun once yaptrcam yani hic tuy kalmamasi lazm acaip takntlym bu konuda :/
Acaba bunun bi çözümü yok mu lazerden once boyle bi sorunum yoktu( yeni evlenicem hiç hoş bi görntü degil. ((
Bende ewliyim esimin yanında kısa giymeye utanıyorum gerçekten bunun çözümü lazer diye biliyorum ama ben her banyoda fircaliyorum banyo fircalari var k eseden daha iyi geldi sanki