Lazer epilasyona giden kızlar yardım!!!

Svartbabe

Senin o pıt pıt atan kalbini yirim ❤
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
3.088
2.884
Kızlar lazer epilasyon 4. Seansima gittim bugun. Bacaklarım cok fazla kızarık ama taktigim konu o degil boyle nokta nokta tuyler derinin altindaymiş gibi gorunuyor bazi yerlerde sizce neden boyle ? Ne zaman geçer?

Kese yapıyorum aslında ama pek bi faydasini gormuyorum. Acaba topuk taşı denesem zarar verir mi vcuuduma

Bu eldiven seklinde olan keselerden kullaniyordum ben biraz dus jeli ile, cildini tahris eder diye dusunuyorum.

Kese yapıyorum aslında ama pek bi faydasini gormuyorum. Acaba topuk taşı denesem zarar verir mi vcuuduma
Ben topuk törpüsüyle hafifçe ovalayarak çıkarırım batıkları. Ama taş değil törpü olanıyla.
Ben lazer yaptırmadım ama size bir zararı olur mu bilemem. Yaparsanızda çok bastırmayın yara olur.

Cildim cok hassas sanrm yara olur :/ lazer epilasyondan memnunum aslnda ama bazen pismanda oluyorum

ilk gün ise eğer ki kızarıklık oluşması böyle benek benk gibi olması normal , ama bikaç gün geçip de hala geçmedi ise gittiğin yere telefon açın veya gidip yüz yüze konuşun derim.

aynı durumdayım ben de. bir seans bir de kontrol seansına gittim. bacaklarımın nerdeyse tamamı siyah küçük noktalardan oluşuyor şu anda. onlar dökülecek olanlarmış. kese veya peeling yapmanız lazım dediler. eldiven şeklindeki keselerle sertçe ovaladım kese yaptım duştayken ama dökülme olmadı. zaten derinin altındalar nokta gibiler. nasıl dökülecekler anlamadım.

ilk gün ise eğer ki kızarıklık oluşması böyle benek benk gibi olması normal , ama bikaç gün geçip de hala geçmedi ise gittiğin yere telefon açın veya gidip yüz yüze konuşun derim.
Kızarıklık buyuk ihtimal ilk gun olmasindan ama tuylerin hepsi suan yok olmadi acaba bi kac gyn sonra tamamen gider mi? Cunku dugunden once bi seansm daha var ve bi kac gun once yaptrcam yani hic tuy kalmamasi lazm acaip takntlym bu konuda :/

Evet Ayni sekilde derinin altinda gibi duruyor aslinda batikta degil anlamadim neden boyle

Benim de öyle maalesef batiklardan kurtulayim diye lazer yapıyorum tüyler dökülüyor ama onlar kalıyor ne zaman kurtulacaz yaa

Evet Ayni sekilde derinin altinda gibi duruyor aslinda batikta degil anlamadim neden boyle

vücut peelingi satılıyor kozmetik mağalazarında. bir de onlardan alp deneyeyim diyorum keseyi ben mi beceremedim. ama eldiven şeklindekileri kullanıyorm ve aynen dedikleri gibi seri bir biçimde ovaladım sıcak suyun altında deriyi yumuşattıktan sonra.

benim de 3 ekimde düğünüm var ve düğünden önce 1 seans 1 kontrol seansım kaldı. zaten kontrolde o siyah noktalara bir şey yaptığı yok. yeni çıkan veya gözden kaçan tüy varsa onlara atış yapıyo.

40 gün aradan sonra yapıyorlar zaten , yani bitme gibi bir durum söz konusu değil , bende gidiyorum ilk konuşmamızda garanti vermiyorum bitmesine , az da olsa vucudun buna ihtiyacı var dediydi bayan , arada kontrole gidersiniz yani çıktıkça gider yaptırırsınız , son seansa giderken veya şimdi giderseniz bu durumu da konuşun derim.

Evet ama lazer de oluşuyor bu sorun gitsem de birşey farketmez ki çunku kıl dışari cikmiyor icerde kaliyor

Acaba bunun bi çözümü yok mu lazerden once boyle bi sorunum yoktu ( yeni evlenicem hiç hoş bi görntü degil. ((

Bende ewliyim esimin yanında kısa giymeye utanıyorum gerçekten bunun çözümü lazer diye biliyorum ama ben her banyoda fircaliyorum banyo fircalari var k eseden daha iyi geldi sanki

Bende ewliyim esimin yanında kısa giymeye utanıyorum gerçekten bunun çözümü lazer diye biliyorum ama ben her banyoda fircaliyorum banyo fircalari var k eseden daha iyi geldi sanki

Nerelerde satılır o fırçalar kozmetik urunleri satan yerlerde hiç gormedim ya da bacak spreyleriyle idare edicem cok rahatsz olyorm cunku

Kozmetik ürünleri satılan yerden almistim canım keselerin yanindaydi keseden bi tıkdaha iyi sdiyelim sabunla surtuyorum bacaklarıma çıktıktan sonra kremliyorum

Lazer yaptırdığınız bölgenin işlemden sonra güneş görmemesi gerekli yaptıran arkadaşlarım genel de kış ayların da yaptırdılar gittikleri lazer epilasyon merkezleri bu konuda uyarmışlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…