• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer epilasyona başlayacağım lütfen yardım

nazire83

EYMEN HAYATIMA HOŞGELDİN
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2009
309
0
96
İzmir
Merhaba kızlar;
lazer epilasyona başlayacağım lütfen bana yardım edin yazdığınız yazıları okumak istedim ama o kadar çok ki başa çıkamadım .tecrübelerinizi benle paylaşırsanız çok sevinirim.izmirde oturuyorum bu güne kadar alexander drite cihazını duydum hep en iyi sonuç onunla alınabildiğini,yaptıracaksam onu tercih etmem gerektiğini hep bana söylemişlerdi siyah kalın ve sık kıllarım var batıkta oluyor.tüm vücut yaptırıcam çenemde ve göbeğimde de var onları yaptırmayı da düşünüyorum fikir ve önerilerinizi bekliyorum.
​

ulase ıpl& lazer adında bir makinaya karar verdim izmir hatay da bir güzellik merkezi ama neden kimse bana yardımcı olmuyo ya

nazire dediğin bolgeleri bend dusunuoum hatta bı hastahaneye sordum tum vucut ıcın yanı kol kolaltı gobek sırt ve bacakla genıtal bolge seansı 460 tl 6 seans boyunca ama bend %100 sonuc almak ıstıoum ayrıca da bı merkezle gorustum senın dedıgın cıhazda war hatta oncesı sonrası seklınde foto koymuslar ıpl cıhazıyla olan uygulamalara o merkez ıgnelı de yapıomus bend oncelıkle koluma gıdıp deneyım dıoum en azından kol lazerle bıtmezse ıgnelıye de gecerım kalanlar ıcın dıe dusunuoum sonra da dıger bolgelere baslıyacam cunku kımseden kesın bı se ogrenemedım:(

ben gittiğim yer bi hastane değil bir güzellik merkezi ama beni acısız olması bitene kadar fiyat vermeleri ve uygulayacak kişinin kendinden eminliği o merkeze doğru itiyor fiyat diğer yerlere kıyasla çok uygun ulase ıpl çok yeni hatta sadece izmirde iki yerde var cihazın üretici firmasındaki referanslarda öle görünüyo ama ne yapacağıma bir türlü karar veremiyorum :50:

cornpoppy
hatta bunda jilet yok jel yok acı yok diyor kişi ama deneyen bi arkadaşımız olsada bize kesin anlatsa ne güzel olur:21:

naziree benn arastrdım forumda da ıpl e sakın gıtmeın dıolar tuylerı dokuomus sonra tekrar cıkıomus dermatologlar bıle onermıomus ben acıbademle konusmustum send onu dusunebılırsınn

sonuç alamayan biri olark önermiyorum lazeri.. ben foruma bkmadan kmseye danışmadan başladım lazere bütün lazer başlklarnda yazıyorum tavsiye etmedğimi szde bnm durumuma düşmeyn pişman olmayın diye. tabi her cihaz farklı ama enazndan kndi deneyimimi ve cevremde görduklermi paylşmak istedim

cnm şu kadar söleyebilirm ıpl gerçek lazer değildir. yoğunlaştırılmış ışık sistemidir. bende yaptıyorum diod lazer benimkisi. ama kesinlikle ıpl e baslama derim. belli bi süre kıllarıjn gider . mutlaka geri çıkacaktır. diğerleri içinde kesın birşey diyemem ama onlar en azından lazer yani. ıpl lazer bile değil. ve güzellik merkezinde yaptırma. ordaki ınsanlardan etkilenmen cok normal. onların işi bu. kendilerini ne kadar iyi ve güvenilir tanıtırlarsa müşteriyi o kadar iyi çekerler. bilmiyorum yardımcı olabıldmmı ama paylaşmak istedim bende düşüncelerimi:)

Son düzenleme:
ıpl sadece güzellik merkezlerinde kullanılan bi alet kesinlikle tavsiye edilmiyor

lazere gelincede uygun olan yerlerı secme bitmemisinin sebebi az ışın vererek daha çok gelmeni sağlıyolar iyice arastırıp ıyı bır merkeze gitmeni tavsiye ederim vucutta kesinlikle alexandrite diyorum gercekten azaltıyor

yüz bölgesi için kesinlikle iğneli sakın lazer uygulatma lazer yüzdeki sarı tüyleri siyahlaştırıyor ve daha çok artmasına sebeb oluyor. Deneyimlerimi paylaştım inş yararı olur

ıpl sadece güzellik merkezlerinde kullanılan bi alet kesinlikle tavsiye edilmiyor

lazere gelincede uygun olan yerlerı secme bitmemisinin sebebi az ışın vererek daha çok gelmeni sağlıyolar iyice arastırıp ıyı bır merkeze gitmeni tavsiye ederim vucutta kesinlikle alexandrite diyorum gercekten azaltıyor

yüz bölgesi için kesinlikle iğneli sakın lazer uygulatma lazer yüzdeki sarı tüyleri siyahlaştırıyor ve daha çok artmasına sebeb oluyor. Deneyimlerimi paylaştım inş yararı olur

evet cok doğru. en kesin çözüm iğneli

aralarında ne fark var peki cirkine? bende yakın zamanda baslamayı dusunuyorum ama hiç bi bilgim yok ne yazıkki :(

tatlım ben ikisinide yaptırdım ıpli 1 yıla yakın yaptırdım. ıpl yapıldığı zaman cilde çok güzel iyi geliyomuş gibi görünüyo ama bıraktıktan sonra maelsef kendi tüylerinin birkaç katı tüyler cıkıyo bunun sebebi de ıplde tüylere jilet kullanmaları. eğer senin gitmek istediğin yer jilet kullanmayacaksa iyi bir doktora danışıp gidebilrsin. iğneli bütün lazer işlemlerinde daha etkili ama gel gör ki iğneliyi düzgün yapan birini bulmak çok zor. iğnelide kıl köküne akım verilip tek tek cımbızla cekiliyo yanlış akım verildiği takdirde kalıcı lekelere ve gözenek açıklıklarına sebebiyet verebilir. 10 gün gibi bir sürede hafif kabuklanma oluyo ve kabuklar kendiliğinden dökülüyo. ben iğneliye sadece birkaç kez gidip bıraktım.

Evet iyice araştırmadan ıpl'ye gitmeyin derim. Hem para, hem zaman kaybı olur üstelik sonuç ta alamazsınız. Bazı kişilerde etkisi var ama kesin sonuç için lazer bence ;)

Back