arkadaşlar ben 3 seans alexse gittim kıllarım bayağa serttiler şuan daha ince çıkıyolar oyüzden diod lazere başladım 1 seans uygulandı ve şuan dökülme aşamasında bu ayın 25 de 2.seansıma gidicem güzel temiz bi güzellik merkezinde kartal soğanlıda alternatif olması için size tılsım güzellik merkezi
Ben de bu arayışa destek veriyorum.Umarım bir an önce güvenilir bir yer buluruz.
cnm bildiri klasörm bozuk görmedim k.bakma sen bulabildinmi bi yer cnm artık bi yer bulup gitmek istiyorum
Uzun süredir aklımda bir yer var ancak vakit bulup gitmek henüz kısmet olmadı. As Estetik diye bir yer, hatta orayla ilgili bir konu da var gidenler gayet memnunlar ve şu an fiyatlar çok uygun. Araştırıp bir bak istersen fikir olur senin için de, onun dışında Epiderm'i düşündüm ancak fiyatlar biraz yüksek geldi. Ben şimdilik ufak bölgelerle başlayıp memnun kalırsam tüm vücut gideceğim. As Estetik'te şu an koltuk altı + genital + bikini seans başı 30 tl. 6 seans alıp denemek istiyorum, tabii ben gidene kadar fiyatlar artmazsa. Umarım fikir verebilmişimdir.
aslında çok iyiymiş as estetik yani güzellik merkezimi cnm biraz tereddütlüyüm o konuda sen gidince bana da yaz olurmu bende küçük yerlerle başlıcam tüm vücut komple o kadar para dökemem sonuç kötü çıkarsa yazık olur diye bu as estetik nerede anadolu yakasında mı ? bi bakıyim en iyisi teşekkürler yardımcı oldun
kızlar k.bakmayın bnm bildiri bölümü bozulmuş yazılanlar gelmiyo yada geldiği zaman görünmüyo o yüzden teker teker yazı yazdığım konulara bakmak zorunda kalyorum
cnm uygulaman sonuç verirse haberdar et beni ya başlamak istiyorum ama nasip olmadı bi türlü güvenilir bi yer bulamadım bide epilasyon için tüylerin sert olması gerekiyo heralde bnm üst bacağım çok ince ve az olur mu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?