• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon lazer epilasyona başlamak istiyorum

ngms415

Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2013
92
1
6
İstanbul
meraba arkadaşlar lazer epilasyona gitmek istiyorum fakat bu başlıkta açılmış konularda okuduğum yorumlardan tırstım açıkcası anadolu yakasında güvenilir bi yer arıyorum hastanede olabilir benim üst bacakta kıl yok tüy var ama siyah yüz hariç komple gitmek istiyorum bu konuda bana gidebiliceğim yerleri ve fiyatlar hakkında yardımcı olursanız çok iyi olucak bilgili arkadaşlara duyrulur kızlar.

Ben de bu arayışa destek veriyorum. :D Umarım bir an önce güvenilir bir yer buluruz. :34:

arkadaşlar ben 3 seans alexse gittim kıllarım bayağa serttiler şuan daha ince çıkıyolar oyüzden diod lazere başladım 1 seans uygulandı ve şuan dökülme aşamasında bu ayın 25 de 2.seansıma gidicem güzel temiz bi güzellik merkezinde kartal soğanlıda alternatif olması için size tılsım güzellik merkezi

arkadaşlar ben 3 seans alexse gittim kıllarım bayağa serttiler şuan daha ince çıkıyolar oyüzden diod lazere başladım 1 seans uygulandı ve şuan dökülme aşamasında bu ayın 25 de 2.seansıma gidicem güzel temiz bi güzellik merkezinde kartal soğanlıda alternatif olması için size tılsım güzellik merkezi

kızlar k.bakmayın bnm bildiri bölümü bozulmuş yazılanlar gelmiyo yada geldiği zaman görünmüyo o yüzden teker teker yazı yazdığım konulara bakmak zorunda kalyorum
cnm uygulaman sonuç verirse haberdar et beni ya başlamak istiyorum ama nasip olmadı bi türlü güvenilir bi yer bulamadım bide epilasyon için tüylerin sert olması gerekiyo heralde bnm üst bacağım çok ince ve az olur mu ki?

kızlar ben de lazer epilasyona başlayacağım, aranızda izmir'de lazer epilasyon yaptıran var mı?

cnm bildiri klasörm bozuk görmedim k.bakma sen bulabildinmi bi yer cnm artık bi yer bulup gitmek istiyorum :D

Uzun süredir aklımda bir yer var ancak vakit bulup gitmek henüz kısmet olmadı. As Estetik diye bir yer, hatta orayla ilgili bir konu da var gidenler gayet memnunlar ve şu an fiyatlar çok uygun. Araştırıp bir bak istersen fikir olur senin için de, onun dışında Epiderm'i düşündüm ancak fiyatlar biraz yüksek geldi. Ben şimdilik ufak bölgelerle başlayıp memnun kalırsam tüm vücut gideceğim. As Estetik'te şu an koltuk altı + genital + bikini seans başı 30 tl. 6 seans alıp denemek istiyorum, tabii ben gidene kadar fiyatlar artmazsa. Umarım fikir verebilmişimdir. :34:

Uzun süredir aklımda bir yer var ancak vakit bulup gitmek henüz kısmet olmadı. As Estetik diye bir yer, hatta orayla ilgili bir konu da var gidenler gayet memnunlar ve şu an fiyatlar çok uygun. Araştırıp bir bak istersen fikir olur senin için de, onun dışında Epiderm'i düşündüm ancak fiyatlar biraz yüksek geldi. Ben şimdilik ufak bölgelerle başlayıp memnun kalırsam tüm vücut gideceğim. As Estetik'te şu an koltuk altı + genital + bikini seans başı 30 tl. 6 seans alıp denemek istiyorum, tabii ben gidene kadar fiyatlar artmazsa. Umarım fikir verebilmişimdir. :34:

aslında çok iyiymiş as estetik yani güzellik merkezimi cnm biraz tereddütlüyüm o konuda sen gidince bana da yaz olurmu bende küçük yerlerle başlıcam tüm vücut komple o kadar para dökemem sonuç kötü çıkarsa yazık olur diye bu as estetik nerede anadolu yakasında mı ? bi bakıyim en iyisi teşekkürler yardımcı oldun

Altunizadede dr.özlem ateşin açtığı şubeyle görüşmeye gittim 10 yıldır işyeri sahibi bir doktormuş ve ilk izlenimlerim olumlu oldu, orada görüşme için beklediğim 15-20 dakika içinde 3 bayan kayıt yaptırdı bunu da iyiye yorumluyorum. Fiyatlar yeni şube açtığı için kampanyalıymış. Koltukaltı seans 10 tl. Genital bölge+koltukaltı 6 seans 300 tl. Genital+koltukaltı+tüm bacak 6 seans 1000tl. ümraniyede de yeri varmış, düşünebilirsin :)

aslında çok iyiymiş as estetik yani güzellik merkezimi cnm biraz tereddütlüyüm o konuda sen gidince bana da yaz olurmu bende küçük yerlerle başlıcam tüm vücut komple o kadar para dökemem sonuç kötü çıkarsa yazık olur diye bu as estetik nerede anadolu yakasında mı ? bi bakıyim en iyisi teşekkürler yardımcı oldun

Güzellik merkezi sanırım, buradan çok memnun kalan var eğer görüşmeye zaman bulabilirsem bir gitmek istiyorum. Eğer gidersem özel mesaj veya bu konudan size de ulaşırım. :) Ayrıca evet anadolu yakasında, Kartal, Pendik ve Ümraniye'de şubeleri varmış, kampanya hepsinde geçerliymiş hem de. :34:

canım ben elegant güzellik merkezine gidiyorum izmir alsancakta diod lazer var çok memnunum tavsiye ederim fiyatlar ve ortamda çok iyi :46:

Kızlar ben maltepede biyere gidiyorum tüm vücut +yüz 1000 tl ödedim ve diğer yerler gibi öle yarım kol yarım bacak değil işini hakkıyla yapıyorlar zaten yapan kişi de üni mezunu ve bilgili şimdilik memnunum baya azalma oldu kıllarımda sizede tavsiye ederim

kızlar k.bakmayın bnm bildiri bölümü bozulmuş yazılanlar gelmiyo yada geldiği zaman görünmüyo o yüzden teker teker yazı yazdığım konulara bakmak zorunda kalyorum
cnm uygulaman sonuç verirse haberdar et beni ya başlamak istiyorum ama nasip olmadı bi türlü güvenilir bi yer bulamadım bide epilasyon için tüylerin sert olması gerekiyo heralde bnm üst bacağım çok ince ve az olur mu ki?

şekerim alexsandıra için geçerli o senin dediğin ,şuan gittiğim diod lazer hem tüyler hemde kıllar için zaten,ben ne yalan söyliyeyim faydasını gördüm hatta çenemdeki kıllarım sertti alex onları inceltti ama yanındaki sarı tüylerimi siyahlattı ,bende ilk olarak aralığın 22 sinde vücudumu ( vücudum için 2. seansımı ) yaptırırken diodla yüzümüde yaptırdım şuan için hepsi döküldü inşaallah çıkmazlar tekrar diye umut ediyorum. bana kalırsa diod yaptır derim

.

Kızlar merhaba ben balçovada oturuyorum lazer epilasyon için 3 yerden ön görüşme için randevu aldım.
*Dr. Feza Vardar'ın kliniği (Ata caddesi girişinde)
*Özel A-Novar Sağlık Polikliniği (5M Migrosun karşısında)
*Özel Nutra System Polikliniği (Kipanın karşısında)

A-Novardan çok şikayet var ama yinede gidip görüşeceğim gelişmeleri size yazarım... :)

Back