Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bugün lazer epilasyona başladım elennora guzellk merkezi duyan var mı makina alex system yüzüme de yaptiriyorum ama korkuyorum sizce etkili olur mu
Valla bende öyle oldu.tecrübelisiniz belli çene tüylerine ne yapmak lazım ,doğum sonrası kurtulmak isriyorumdaYüzüne de mi alex yaptırıyorsun?
Alex yüzde çoğaltır yalnız ve tüy olanlarida sertlestirir.
Evet yüzüme de başladık daha ilk seansa gittim arkadaşımda gidiyodu bayadir azaldı dediYüzüne de mi alex yaptırıyorsun?
Alex yüzde çoğaltır yalnız ve tüy olanlarida sertlestirir.
Gerçekten mi ben başladım ama korkuyorum yani güzellik merkezi bi de jiletle ksalttik siz siz nasıl ve hangi makinayla yaptirdinizFaydalı olur merak etme ben yüzüme de yaptırdım şuan hem beyazladı yüzüm hemde fondoten sürmüş gibi ne sivilce kaldı ne iz...Çok işe yarıyor
Yüze sadece iğneli yaptırmak gerekiyorValla bende öyle oldu.tecrübelisiniz belli çene tüylerine ne yapmak lazım ,doğum sonrası kurtulmak isriyorumda
Esmer oldugum için diode marka cihazla yaptılar ama megerse beyazmışım :) Pamuk gibi oldum valla şimdi valla azcık çıktıgı zaman bende jiletle aldım 4 seansta da bitti bir daha çıkmadı tabiki tüy şeklinde biraz çıkıyor ama onuda alıveriyorum 2 dk da.Ama baya farketti kendime güvenim geldi bıyık bölgesinde hiç çıkmıyor eskiden fondoten kullanırdım çok.Şimdi gerek kalmıyor pürüzsüz oldu yüzüm.Sende korkma.Gerçekten mi ben başladım ama korkuyorum yani güzellik merkezi bi de jiletle ksalttik siz siz nasıl ve hangi makinayla yaptirdiniz
Ve de estetik doktoru kontrol oldu ilk seansta bile çok farketti en kısa çözümü lazer.Gerçekten mi ben başladım ama korkuyorum yani güzellik merkezi bi de jiletle ksalttik siz siz nasıl ve hangi makinayla yaptirdiniz
Merkezi duymadim ama ben yaptirdigim yerden cok memnunum yuz konusundaMerhaba bugün lazer epilasyona başladım elennora guzellk merkezi duyan var mı makina alex system yüzüme de yaptiriyorum ama korkuyorum sizce etkili olur mu
Banyoda yüzünüze kese yaptınız mıİlk seansa gideli bu gün on gün oldu ama dökülmem olmadı bu normal mi
Zaten ince tüylerde etkili olmuyor canımYuzume 6 seans alex uygulattirdim. Biyigim cikmiyor gibi ama oteki ayva tuylere hic bi faydasi olmadigini soyleyebilirim.
Ben hiç duymadım keşke bir kliniğe gitseydiniz önemli yüz bende yaptırıyorum bi klinikte memnunum dikkat edersen iyi olur.Merhaba bugün lazer epilasyona başladım elennora guzellk merkezi duyan var mı makina alex system yüzüme de yaptiriyorum ama korkuyorum sizce etkili olur mu