• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lazer epilasyona başladım

Dyguuu000

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2016
5
0
1
31
Merhaba bugün lazer epilasyona başladım elennora guzellk merkezi duyan var mı makina alex system yüzüme de yaptiriyorum ama korkuyorum sizce etkili olur mu

Yüzüne de mi alex yaptırıyorsun?
Alex yüzde çoğaltır yalnız ve tüy olanlarida sertlestirir.

Faydalı olur merak etme ben yüzüme de yaptırdım şuan hem beyazladı yüzüm hemde fondoten sürmüş gibi ne sivilce kaldı ne iz...Çok işe yarıyor

Merhaba bugün lazer epilasyona başladım elennora guzellk merkezi duyan var mı makina alex system yüzüme de yaptiriyorum ama korkuyorum sizce etkili olur mu

Yuzume 6 seans alex uygulattirdim. Biyigim cikmiyor gibi ama oteki ayva tuylere hic bi faydasi olmadigini soyleyebilirim.

Faydalı olur merak etme ben yüzüme de yaptırdım şuan hem beyazladı yüzüm hemde fondoten sürmüş gibi ne sivilce kaldı ne iz...Çok işe yarıyor
Gerçekten mi ben başladım ama korkuyorum yani güzellik merkezi bi de jiletle ksalttik siz siz nasıl ve hangi makinayla yaptirdiniz

Kesinlikle yüzünüze yaptırmayın yüzümdeki iki üç tane tüyden rahatsiz olup gittim şuan yüzümün halini görseniz şok olursunuz. Bende her iki makinada uygulandi. Yuz icin tek tavsiyem igneli

Gerçekten mi ben başladım ama korkuyorum yani güzellik merkezi bi de jiletle ksalttik siz siz nasıl ve hangi makinayla yaptirdiniz
Esmer oldugum için diode marka cihazla yaptılar ama megerse beyazmışım :) Pamuk gibi oldum valla şimdi valla azcık çıktıgı zaman bende jiletle aldım 4 seansta da bitti bir daha çıkmadı tabiki tüy şeklinde biraz çıkıyor ama onuda alıveriyorum 2 dk da.Ama baya farketti kendime güvenim geldi bıyık bölgesinde hiç çıkmıyor eskiden fondoten kullanırdım çok.Şimdi gerek kalmıyor pürüzsüz oldu yüzüm.Sende korkma.

arkadaşlar bende burada yorum yapanların tecrübesinden yararlanarak Ankara kızılayda LZR epilasyon tüy tedavi birimine gittim.ssk bagkur emeklı sandıgına 100 de 50 indirim uyguladılar .ellerınde tum cıhazlar vardı ,ben alexadrıte ı tercıh ettım 4.seansıma ulastım.tesettürlü oldugum ıcın güneşten korundugumdan yaz dönemındede işlem yapıldı. suan 4 seansımı aldım nerdeyse bitti diyebilirim.benım ödedigim rakam bitene kadar 1500 tl.belli bir seans yok bitene kadar gıdebılıyorsunuz.tavsiye edebilirim .ama görüşmelerinizi oranın sahibi gönül hanımla yapın derim.pazarlık payı için bi tavsiye sadece .telefonunu isterseniz özelden atabilirim 15 yıldır bu konuda uzmanlaşmışlar artık.deneyimlerinden yararlanın derım.oraya gittinizde bizleri ticari kazanç olarak görmüyorlar.doğru olan neyse onu söylemeleri benim gözümde iyi bir izlenim yarattı.

Merkezi hic duymadim benm onerim kliniklerden yanaydi buyuk tip merkezlerinde ozel clnc medilife da devam ediyorum memnunum herkese kilsiz tuysuz zamanlar

Ben hiç duymadım keşke bir kliniğe gitseydiniz önemli yüz bende yaptırıyorum bi klinikte memnunum dikkat edersen iyi olur.

Arkadaslar merhaba. Ben iatanbul'da yasiyorum. Uygyn ve guvrnilir bir hastahanede lazer yaptirmak istiyorum. Ten rengim kumra. Kıl rengim siyah ama normalden az çıkıyor. Bana uygun lazer yöntemi ve olursa hastane önerir misiniz ? Herkes bir şey diyor karıştı kafam iyice bana en uygun lazer yöntemi nedir ? Ütü falan istemiyorum. Işın istiyorum arkadaşlar.

Back