• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyona Başlıyorum Her Gelişmeyi Sizlerle Paylaşmak İstiyorum

Arkadaşlar görüyorum ki 380 kez incelenmiş ancak kimse tecrübelerini paylaşmamış :(( birbirimize yardımcı olmak yaşadıklarımızı paylaşmak için burdayız

Bu ara çok sıkıntılıyım polikistik over'im olabilirmiş .... lazer için gittiğimde hemşire söyledi ve öyleyse lazer bi işe yaramaz dr. tedavisiyle birlikte ancak lazerden fayda görürsün dedi.. PKO yumurtalıkların kalın bir tabakayla sarılması yani işlev görülememesi (kist) sonucu erkeklik hormonunun artması imiş.... yani erkek tipi kıllanma saç dökülmesi sivilcelenme adet görememe gibi sıkıntılar belirtileri arasında ve bir çoğu bana uyuyor. testleri de reglin 2. veya 3. günü yapılıyormuş... randevu aldım doktordan gidicem ama korku var içimde lütfen benim için dua edin kızlar.... anne olma ihtimalim düşükmüş bu hastalıkta çok uğraşmak tedavi görmek gerekiyormuş...bir çok kişi tedaviden yanıt alamadığını yazmış... moralim çok bozuldu :((((

Back