Merhaba Arkadaşlar .... çok uzun süredir sir ağda yaptırıyordum.. anvak ağda bende irinli kıl dönmesi sorunlarına yol açtı. bikini bölgesine yakın bacak içlerimde operasyonlara bağlı izler kaldı ve çok çirkin görünüyor bacaklarımın iç kısımları Karar verdim önce lazere başlama konusunda ve uzunca bir süredir araştırıyorum. Sakarya da yaşıyorum ve burda imkanlar çok kısıtlı. Önce yeni açılan son derece lüx bir yerle görüstüm. Dış cephesinde koca koca lazer diye yazıyor. İlk sorduğum şey Alex mi Diod mu uyguluyorsunuz oldu. Öyle aldatıcı bilgiler veriyorlar ki. Bana "biz son sistem kullanıyoruz onun için bu sistemi duymamışsınızdır" dediler. Araştıracağımı söyleyerek ayrıldım. Sonra öğrendim ki bana verilen isim cihazın ismiymiş ve IPL uygulanıyormuş yani lazer değilmiş. Sonra telefon açtım IPL mi Alex mi Diod mu uyguladıklarını sordum bana ıkıla sıkıla IPL dediler.Hem doktor yoktu sadece güzellik uzmanları vardı. bana doktora gerek yok zaten doktor olan yerlerde de işlemi doktorlar yapmıyor sadece yüze müdahale ediyor dediler. Siz detaylı tek tek sorana kadar doğru dürüst bir açıklama yapmıyorlar. 12 seans için 1500 tl fiyat vermişlerdi. 2 ayda bir mi gelicem dediğimde hayır her ay dediler bu da bende şüphe yarattı açıkçası. çünkü lazerde 2 ayda bir gidildiğini biliyodum. Sonra başka bir merkeze gittim sadece Alex kullanıyorlar. belli bölgelerimin uygun olmadığını şeftali tüyü olduğunu söylediler (koltuk altı, bikini, üst iç bacak) için 500 Tl dediler.Bu ücret her seans başına tabi. yüzümü gösterdim onu da alırız 20-30 tl dediler ama yüze Alex uygulamak sakıncalı sarı tüyleri aktifleştirerek koyulaştırıp kıl haline getiriyor dediğimde biz yapıyoruz sorun olmaz dediler. burdan da işkillendim tabi :))))
İnternetten araştırdım ve bir poliklinik merkez buldum üstelik doktorları var. Hem Alex, Diod ve bi makina daha vardı ama adını unuttum şimdi :) (yarım bacak, koltuk altı, bikini ve çene) için 280 tl nakit fiyatı verdiler indirimli fiyattı bu. tabi seans başına. önümüzdeki hafta içi randevu aldım detaylı görüşüp uygulamayı yaptırıcam... sizlere gelişmelerden bilgi veririm. Lütfen sizde bildiklerinizi benimle paylaşın. görüşmek üzere :))
İnternetten araştırdım ve bir poliklinik merkez buldum üstelik doktorları var. Hem Alex, Diod ve bi makina daha vardı ama adını unuttum şimdi :) (yarım bacak, koltuk altı, bikini ve çene) için 280 tl nakit fiyatı verdiler indirimli fiyattı bu. tabi seans başına. önümüzdeki hafta içi randevu aldım detaylı görüşüp uygulamayı yaptırıcam... sizlere gelişmelerden bilgi veririm. Lütfen sizde bildiklerinizi benimle paylaşın. görüşmek üzere :))