• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyona Başlıyorum Her Gelişmeyi Sizlerle Paylaşmak İstiyorum

belisima

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2012
51
1
16
Sakarya
Merhaba Arkadaşlar .... çok uzun süredir sir ağda yaptırıyordum.. anvak ağda bende irinli kıl dönmesi sorunlarına yol açtı. bikini bölgesine yakın bacak içlerimde operasyonlara bağlı izler kaldı ve çok çirkin görünüyor bacaklarımın iç kısımları :( Karar verdim önce lazere başlama konusunda ve uzunca bir süredir araştırıyorum. Sakarya da yaşıyorum ve burda imkanlar çok kısıtlı. Önce yeni açılan son derece lüx bir yerle görüstüm. Dış cephesinde koca koca lazer diye yazıyor. İlk sorduğum şey Alex mi Diod mu uyguluyorsunuz oldu. Öyle aldatıcı bilgiler veriyorlar ki. Bana "biz son sistem kullanıyoruz onun için bu sistemi duymamışsınızdır" dediler. Araştıracağımı söyleyerek ayrıldım. Sonra öğrendim ki bana verilen isim cihazın ismiymiş ve IPL uygulanıyormuş yani lazer değilmiş. Sonra telefon açtım IPL mi Alex mi Diod mu uyguladıklarını sordum bana ıkıla sıkıla IPL dediler.Hem doktor yoktu sadece güzellik uzmanları vardı. bana doktora gerek yok zaten doktor olan yerlerde de işlemi doktorlar yapmıyor sadece yüze müdahale ediyor dediler. Siz detaylı tek tek sorana kadar doğru dürüst bir açıklama yapmıyorlar. 12 seans için 1500 tl fiyat vermişlerdi. 2 ayda bir mi gelicem dediğimde hayır her ay dediler bu da bende şüphe yarattı açıkçası. çünkü lazerde 2 ayda bir gidildiğini biliyodum. Sonra başka bir merkeze gittim sadece Alex kullanıyorlar. belli bölgelerimin uygun olmadığını şeftali tüyü olduğunu söylediler (koltuk altı, bikini, üst iç bacak) için 500 Tl dediler.Bu ücret her seans başına tabi. yüzümü gösterdim onu da alırız 20-30 tl dediler ama yüze Alex uygulamak sakıncalı sarı tüyleri aktifleştirerek koyulaştırıp kıl haline getiriyor dediğimde biz yapıyoruz sorun olmaz dediler. burdan da işkillendim tabi :))))
İnternetten araştırdım ve bir poliklinik merkez buldum üstelik doktorları var. Hem Alex, Diod ve bi makina daha vardı ama adını unuttum şimdi :) (yarım bacak, koltuk altı, bikini ve çene) için 280 tl nakit fiyatı verdiler indirimli fiyattı bu. tabi seans başına. önümüzdeki hafta içi randevu aldım detaylı görüşüp uygulamayı yaptırıcam... sizlere gelişmelerden bilgi veririm. Lütfen sizde bildiklerinizi benimle paylaşın. görüşmek üzere :))

Merhaba Arkadaşlar .... çok uzun süredir sir ağda yaptırıyordum.. anvak ağda bende irinli kıl dönmesi sorunlarına yol açtı. bikini bölgesine yakın bacak içlerimde operasyonlara bağlı izler kaldı ve çok çirkin görünüyor bacaklarımın iç kısımları :( Karar verdim önce lazere başlama konusunda ve uzunca bir süredir araştırıyorum. Sakarya da yaşıyorum ve burda imkanlar çok kısıtlı. Önce yeni açılan son derece lüx bir yerle görüstüm. Dış cephesinde koca koca lazer diye yazıyor. İlk sorduğum şey Alex mi Diod mu uyguluyorsunuz oldu. Öyle aldatıcı bilgiler veriyorlar ki. Bana "biz son sistem kullanıyoruz onun için bu sistemi duymamışsınızdır" dediler. Araştıracağımı söyleyerek ayrıldım. Sonra öğrendim ki bana verilen isim cihazın ismiymiş ve IPL uygulanıyormuş yani lazer değilmiş. Sonra telefon açtım IPL mi Alex mi Diod mu uyguladıklarını sordum bana ıkıla sıkıla IPL dediler.Hem doktor yoktu sadece güzellik uzmanları vardı. bana doktora gerek yok zaten doktor olan yerlerde de işlemi doktorlar yapmıyor sadece yüze müdahale ediyor dediler. Siz detaylı tek tek sorana kadar doğru dürüst bir açıklama yapmıyorlar. 12 seans için 1500 tl fiyat vermişlerdi. 2 ayda bir mi gelicem dediğimde hayır her ay dediler bu da bende şüphe yarattı açıkçası. çünkü lazerde 2 ayda bir gidildiğini biliyodum. Sonra başka bir merkeze gittim sadece Alex kullanıyorlar. belli bölgelerimin uygun olmadığını şeftali tüyü olduğunu söylediler (koltuk altı, bikini, üst iç bacak) için 500 Tl dediler.Bu ücret her seans başına tabi. yüzümü gösterdim onu da alırız 20-30 tl dediler ama yüze Alex uygulamak sakıncalı sarı tüyleri aktifleştirerek koyulaştırıp kıl haline getiriyor dediğimde biz yapıyoruz sorun olmaz dediler. burdan da işkillendim tabi :))))
İnternetten araştırdım ve bir poliklinik merkez buldum üstelik doktorları var. Hem Alex, Diod ve bi makina daha vardı ama adını unuttum şimdi :) (yarım bacak, koltuk altı, bikini ve çene) için 280 tl nakit fiyatı verdiler indirimli fiyattı bu. tabi seans başına. önümüzdeki hafta içi randevu aldım detaylı görüşüp uygulamayı yaptırıcam... sizlere gelişmelerden bilgi veririm. Lütfen sizde bildiklerinizi benimle paylaşın. görüşmek üzere :))

cnm benm nerde buldun burayı nasıl bi yer bizi bilgilendir ;) hayırlı olsun tatlım inş güzel sonuçlar alırısn;)

Bende Sakaryada yaşıyorum.Bugün agdaya gittiğim kuaförde kadın tam lazerliksin dedi.Fiyatı sordum 6 seans 300 tl özel bölge ve koltuk altı.Aslında hiç lazer aklımda yoktu.Forumda biraz bakayım nasıl bişeymiş dedim tam siz denk geldiniz seans ücreti 500 falan yazmışsınız bana 6 seans 300 dendi.Lazer hakkında hiçbir bilgim yok.aradaki bu uçurum neden acaba 6 seans 300 ken başka yerde seansı 500 nasıl oluyor anlamadım.

ben de yüz bölgeme yaptırıyorum canım alanlarımız farklı. yüz bölgeme seans başı 90 veriyorum komple yüz. doktor yapıyor. makina adı nd yag. işlem sırasında canım çok yanıyor zaten ağdayla alınca vücudumu filan hemen kabarır.
ilk senasımı yaptırdım 15 gün sonra rütuş yaptırdım.
2 hafta da tüylerim döküldü.20 gün oldu rütuş olalı hala tüy çıkmadı.rütuşa ücret vermiyorum kalan tüyler temizleniyor.
umarım sonuç alırım...
bu da topiğim
http://www.kadinlarkulubu.com/lazer...icin-bilgi-verir-misiniz-15.html#post26989831

Son düzenleme:
Bende Sakaryada yaşıyorum.Bugün agdaya gittiğim kuaförde kadın tam lazerliksin dedi.Fiyatı sordum 6 seans 300 tl özel bölge ve koltuk altı.Aslında hiç lazer aklımda yoktu.Forumda biraz bakayım nasıl bişeymiş dedim tam siz denk geldiniz seans ücreti 500 falan yazmışsınız bana 6 seans 300 dendi.Lazer hakkında hiçbir bilgim yok.aradaki bu uçurum neden acaba 6 seans 300 ken başka yerde seansı 500 nasıl oluyor anlamadım.

canım sana kuaför fiyat verdiyse farklıdır orda ucuz oluyor. her yere yaptırma iyi araştır.

Aman canım kuaförlerden güzellik salonlarından uzak dur zaten onların uyguladıkları lazer değil lazer diyerek IPL yani foto ışık sistemli bir makine kullanıyorlar bir nevi ağda gibi ama ışıklısı yani tüyler ölmüyor bir müddet sonra yeniden çıkıyor... çok iyi araştır derim. Beyaz ten ve koyu kullarda Alexandrite uygulanıyor tüm dünyada kabul görmüş bir lazer epilasyon yöntemi bu. ama tabi vücuttaki her bölgede kıl yapısı aynı olmuyor. mesela üst bacak içlerinde siyah kıl vardır ama ön kısımlarında daha kahve yada sarıya dönük tüylenme olabilir bunun için de Diode yi öneriyorlar. yani gideceğin yerde mutlaka 2-3 çeşit lazer uygulama yöntemi olmalı. ben izmitte bir yer buldum netten yarın gideceğim inşallah :) mutlaka izlenimlerimi ve tecrübelerimi paylaşırım seninle de canım :) 6 sean 300 tl ise kesinlikle IPL uygulamadır bence hiç yaptırma parana ve zamanına yazık edersin. birde uzman ellerde yapılmalı yoksa ciltte yanıklara sebebiyet verebiliyor bana tek seans için 500 denmişti belirttiğim bölgelere. İzmitte gideceğim yere aynı bölgeler için 280 tl ya anlaştık. kendimi bildim bileli bu kıllardan kurtulmaya çalışıyorum :)))

Benim yaptığım araştırmalara göre sakaryada özel bölge genital da dahil 90-120 TL arası fiyat veriyorlar Alexandrite lazerin tek seansına. Bu aralık da bölgedeki tüylenme mıktarına göre değişiyor. Mesela bana önce 120 dendi başka bölgeleri de yaptıracak olunca biraz pazarlık da yaptık tabi :))) randevumu da almıştım ama sonradan iptal ettim. Alexandrite sadece koyu kılları görüyor onlarda da tek tip lazer uygulandığından araştırmaya koyuldum sonunda izmitte bahsettiğim yeri buldum. Zaten Alexandrite tipi lazeri doktoru olmayan yerler kullanamıyor bildiğim kadarıyla onun için de güzellik salonlarında lazer değil IPL kullanılıyor. bu arada şunu da belirteyim kızlar rekabet koşulları fiyatlarda da değişiklik arzetmesine neden oluyor. Sakaryada IPL den bahsetmiyorum Lazeri yapan 1-2 yer var ama tek tip tabi. ben çok araştırdım başka da bulamadım. İmitte çok yer olduğundan rekabette var dolayısıyla fiyatlar daha da uygun oluyor. İzmitteki klinik bana 90 tl fiyat verdi özel bölgenin seansına. eminim ilk görüşmedeki muayenede üst kısımdaki seyrekliği dikkate alıp rakamı daha da düşüreceklerdir. :)) Yarın benim ilk seansım olacak kızlar çok heyecanlıyım :)) sonunda inşallah kurtulcam bu tüylerden :)))) Bir haftadır bildiğiniz şallarla fularlarla dolaşıyorum çenemdeki kıllar görünmesin diye. valla kadın olmak çok zor kılı tüyü bitmiyor. :))))

ben de yüz bölgeme yaptırıyorum canım alanlarımız farklı. yüz bölgeme seans başı 90 veriyorum komple yüz. doktor yapıyor. makina adı nd yag. işlem sırasında canım çok yanıyor zaten ağdayla alınca vücudumu filan hemen kabarır.
ilk senasımı yaptırdım 15 gün sonra rütuş yaptırdım.
2 hafta da tüylerim döküldü.20 gün oldu rütuş olalı hala tüy çıkmadı.rütuşa ücret vermiyorum kalan tüyler temizleniyor.
umarım sonuç alırım...
bu da topiğim
http://www.kadinlarkulubu.com/lazer...icin-bilgi-verir-misiniz-15.html#post26989831

canım ya benimde çenemde yoğun kıllanma oldu ağda yüzünden... kaçıncı seanstasın sen ve nasıl gidiyor bilgi almak istiyorum senden... vücut için 2 ayda bir yapılıyor seanslar yüzde de öyle mi onu merak ediyorum. :)))

cnm benm nerde buldun burayı nasıl bi yer bizi bilgilendir ;) hayırlı olsun tatlım inş güzel sonuçlar alırısn;)

sağol tatlım :)) inşallah öyle olur çünkü artık bıktım bunlardan :)) Canım İzmitte Doktoru da olan bir klinik ilk görüşmem ve kısmetse lazer epilasyonum yarın olacak. Zaten öncesinde de çok araştırmıştım son 1,5-2 aydır ağda yapmayı bıraktım jiletleme yaptım hep lazere gitmeyi kafama koyduğumdan. bana gelmeden 3 gün önce jiletlenin dediler. inşallah yarın yazarım nasıl geçtiğini. :) acı eşiğim yüksektir benim ama yine de bir tedirginlik var :)) görüşmek üzere tatlım

Arkadaşlar siz siz olun yüzünüze ne cımbız ne ip ne de ağda sürdürün... ben hepsini deneyen biri olarak kesinlikle yaptırmayın derim... :((((( yoksa benimki gibi 1 ken 3-5-20-30 oluveriyorlar ve bildiğin kalın kıl yani sakal gibi :((( vücut için de gidicem ama yüz görünen bir yer sonuçta insanların dikkatli bakışlarına maruz kalmak kadar kötü ve utandırıcı bişey yok :(( birçok topic okudum kimi yüze lazer uyguladım menunum kimi de daha çok arttırdı diyorlar (Zaten Alexandrite Lazerin yüzdeki tüylenmeyi arttırdığını biliyorum) ama diğerlerinden de çekiniyorum :((( yüzüne lazer uygulatan arkadaşlar varsa bilgi almak isterim

Canım yüze lazer değil iğneli uygulatmak gerekiyormuş.
Lazer daha da yayabiliyormuş tüyleri.

canım ya benimde çenemde yoğun kıllanma oldu ağda yüzünden... kaçıncı seanstasın sen ve nasıl gidiyor bilgi almak istiyorum senden... vücut için 2 ayda bir yapılıyor seanslar yüzde de öyle mi onu merak ediyorum. :)))

yüz için 4-6 hafta
vücut için 8-10 hafta

3 hafta oldu ilk senasım biteli tüyüm yok henüz.herkes lazer iyi değil çıkar bir süre sonra başlarda öyle olur diyor ama bilemiyorum moralim bozuluyor böyle şeyler duyunca =(

Merhaba kızlar,

ben ilk seansıma girdim ama açıkçası o kadar kalabalıktı ki ve randevuları o kadar peşi sıra sıkıştırmışlar ki çok bekledim hatta bazı bölgeleri daha sonraya bırakmayı teklif ettiler tepem bile attı. sakaryadan izmite hususi bunun için geliyorum ve beni sallıyorlar resmen.
neyse konuya dönelim.. arkadaşlar ben yüzüm hariç diğer hiç bir bölgede en ufak acı hissetmedim. özel ve genital de dahil. yalnız yük kızmında diode ütüleme yeni teknikmiş onu yaptılar ve canım ne kadar yandı anlatamam... üstünden 5 gün geçti kıllarımda daha hiç dökülme yok :((((( birde alex lazer epilasyonda daha uygulama olurken tüylerden kurtulunuyor diyordu okuduğum bi çok yazıda hiç öyle olmadı. kılları nasıl jileylediysem ve diken dikense yine öyle kaldı :(((( kontrol gününe kadar beklicem eğer bişey olmazsa dökülme filan kliniktekilerle görüşmeyi düşünüyorum. bana lazer uygulanırken bayana sordum kac derecede yapıyosunuz dedim söylemekten kaçındı sanki "işte net bişey söylemek doğru olmaz ayarla oynuyoruz filan" gibi şeyler söledi. acaba dereceyi düşük tuttularda ondan mi hiç canım yanmadı ve dökülme olmadı :(((((

yüz için 4-6 hafta
vücut için 8-10 hafta

3 hafta oldu ilk senasım biteli tüyüm yok henüz.herkes lazer iyi değil çıkar bir süre sonra başlarda öyle olur diyor ama bilemiyorum moralim bozuluyor böyle şeyler duyunca =(

canım peki ilk seansta yüzündeki kıllar kaç gün sonra döküldü benimkiler 5 gün oldu hala yerlerinde duruyolar :((((( diode ütüleme uygulandı benim yüzüme canım da epey bi yandı... sanki hem yakıyolar hem elektrik veriyolar gibi... yüzüm de dahil olmak üzere tüm vücut kıllarım aynen yerlerinde duruyolar :(((( alex uygulandı vücuduma ve kullanan bi çok kişi tertemiz oluyosun makina kılları yakıyor diye yorumlar yapmışlardı ama benimkilerde hala diken diken duruyor hiç de tertemiz olmadı :((((

Klinikten bugün aradılar memnuniyet sadece müşterileriniz arasında hiç boşluk yok cok bekledim ve aralara başka hastalar sıkıştırdınız memnuniyet için bişey diyemem daha 5 gün oldu bi etkisini görmedim dedim :((((

Klinikten bugün aradılar memnuniyet sadece müşterileriniz arasında hiç boşluk yok cok bekledim ve aralara başka hastalar sıkıştırdınız memnuniyet için bişey diyemem daha 5 gün oldu bi etkisini görmedim dedim :((((

Bende yüzüme alex ile yaptırdım ilk seans on gün içinde ancak dökülmüştü. Diken gibi duruyorlardı sonra kimisi kendi döküldü kiminide ben elimle çektim. sonraki seanslarda zaten birdaha öyle kalın olmuyor ve rahatsızlık vermiyor. ben 3 seans yaptırdım iki hafta kaldı 4.seansa ve memnunum baya azalma oldu.çıkanlarda çok ince çıkıyor ve belli olmuyor

Merhaba kızlar,

ben ilk seansıma girdim ama açıkçası o kadar kalabalıktı ki ve randevuları o kadar peşi sıra sıkıştırmışlar ki çok bekledim hatta bazı bölgeleri daha sonraya bırakmayı teklif ettiler tepem bile attı. sakaryadan izmite hususi bunun için geliyorum ve beni sallıyorlar resmen.
neyse konuya dönelim.. arkadaşlar ben yüzüm hariç diğer hiç bir bölgede en ufak acı hissetmedim. özel ve genital de dahil. yalnız yük kızmında diode ütüleme yeni teknikmiş onu yaptılar ve canım ne kadar yandı anlatamam... üstünden 5 gün geçti kıllarımda daha hiç dökülme yok :((((( birde alex lazer epilasyonda daha uygulama olurken tüylerden kurtulunuyor diyordu okuduğum bi çok yazıda hiç öyle olmadı. kılları nasıl jileylediysem ve diken dikense yine öyle kaldı :(((( kontrol gününe kadar beklicem eğer bişey olmazsa dökülme filan kliniktekilerle görüşmeyi düşünüyorum. bana lazer uygulanırken bayana sordum kac derecede yapıyosunuz dedim söylemekten kaçındı sanki "işte net bişey söylemek doğru olmaz ayarla oynuyoruz filan" gibi şeyler söledi. acaba dereceyi düşük tuttularda ondan mi hiç canım yanmadı ve dökülme olmadı :(((((

canım endişe etme. bende ilk seansımı yaptırdığımda canım nasıl yandı anlatamam sana. kıllarda öylece kaldı ve 15 günde döküldü. 15 gün sonra rütuşa gittim ben rütuşta anca tertemiz olabildi. benm makinam da dökülmenin 3 haftayı bulacağını bile söylediler. eline çeknce geliyor ama sen asılma öyle gez. makasla kısaltınca çok göze batmıyor. rütuş biteli 1 ay olacak doğru düzgün çıkmadılar bile. resmen sakal kadar kalındı benmkiler. en azından ağdadan kurtuldum. ağdayla 1 haftada çıkıyodu hemen. sabırla bekle. bende senin gibi endişelenmiştim. ama diode nin özelliğini bilmiyorum canım oraya sor onlar detaylı bilgi versinler.

canım endişe etme. bende ilk seansımı yaptırdığımda canım nasıl yandı anlatamam sana. kıllarda öylece kaldı ve 15 günde döküldü. 15 gün sonra rütuşa gittim ben rütuşta anca tertemiz olabildi. benm makinam da dökülmenin 3 haftayı bulacağını bile söylediler. eline çeknce geliyor ama sen asılma öyle gez. makasla kısaltınca çok göze batmıyor. rütuş biteli 1 ay olacak doğru düzgün çıkmadılar bile. resmen sakal kadar kalındı benmkiler. en azından ağdadan kurtuldum. ağdayla 1 haftada çıkıyodu hemen. sabırla bekle. bende senin gibi endişelenmiştim. ama diode nin özelliğini bilmiyorum canım oraya sor onlar detaylı bilgi versinler.

canım ya çok sağol içime su serptin. kafamdaki soru işaretleriyle gezme ve onca parayı ödedikten sonra anlatamam bu kısıntı ve stresi. Bugün 6. günüm elimle ufaktan asıldım yüzümdeki kıllara denemek için gelmiyolar. benimkiler de bildiğin sakal yani çok utanıyorum :((( geçen gün mağazaya alışverişe gittim kasiyer sürekli kıllarıma bakıyor kendimi nasıl dışarı atacağımı şaşırdım. İnsanın psikolojisini çok etkiliyor. Bu arada lazer uygulanan kıllar uzar mı çünkü benimkiler sanki uzuyor gibi .... bir de bacaklarımdaki kıllar çok siyah değilmiş ve koltuk altım geç sonuç verir dedi ama alex uyguladı. sence de alex yerine başka bir makina uygulaması gerekmez mi madem kıllar açık renkli ??? ne düşünüyorsun canım bu konuda. tecrüben olduğu için soruyorum..

canım ya çok sağol içime su serptin. kafamdaki soru işaretleriyle gezme ve onca parayı ödedikten sonra anlatamam bu kısıntı ve stresi. Bugün 6. günüm elimle ufaktan asıldım yüzümdeki kıllara denemek için gelmiyolar. benimkiler de bildiğin sakal yani çok utanıyorum :((( geçen gün mağazaya alışverişe gittim kasiyer sürekli kıllarıma bakıyor kendimi nasıl dışarı atacağımı şaşırdım. İnsanın psikolojisini çok etkiliyor. Bu arada lazer uygulanan kıllar uzar mı çünkü benimkiler sanki uzuyor gibi .... bir de bacaklarımdaki kıllar çok siyah değilmiş ve koltuk altım geç sonuç verir dedi ama alex uyguladı. sence de alex yerine başka bir makina uygulaması gerekmez mi madem kıllar açık renkli ??? ne düşünüyorsun canım bu konuda. tecrüben olduğu için soruyorum..
canm vücut yaptırmıyorum ben sadece yüze. vücut için ne desem yalan olur şimdi. tek bildiğim vücuda alexn iyi geldiği. benm yaptırdığım yer de vücut için onu uyguluyor ve hemşire bir kadın var tanıdığm o da alexi önerdi. hemde o kadın sarışındı.7 seansta bitmiş. siyah kıllarda 6 seansta biter dedi.

benm de yüzüm de 1 ay oldu hala çıkmadı. acaba ne zaman randevu alsam. tek tük çıkanlar var ama çok az.
alexi koyu kıllara öneriyorlar doğru ama bu konuda bildiklerim bunlar canım. sen vücuda yaptıranlara sor.
yüzdeki kıl uzar mı bilmiyorum ama ben kesiyordum seanstan sonrada demekki uzamış bnmki de.

Son düzenleme:
Kızlar bugün ilk seanstan bu yana 10. günüm ve kıllar dökülmeye başladı :)))) karar almıştım sinirlerim bozulmasın diye bakmıyordum vücuduma :) bana banyolarda peeling yap dediler ve bol bol nemlendir vücudu dediler... her banyoda peeling yapıyorum yani gün aşırı dün akşam kremlenirken koltuk altımı bir kaldırdım kelleşmiş resmen 10 - 15 kıl yerinde duruyordu :))) kızlar özel bölge de dudaklar da kelleşti ama tam dudakların başladığı üst kısım var ya orası çok inatçı çıktı :)))) hala duruyolar. ama dökülmeleri görmek bile beni mutlu etti :) şimdi onumuzdeki hafta kontrol seansım var yalnız regl dönemime denk gelecek gibime geliyor bir an önce olsam da seansa yetişssem :)) lütfen siz de tecrübelerinizi paylaşın sevgiler....

Back
X