Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon

Prometteur

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2015
1.969
13.249
208
Merhaba kızlar ben uzun süredir lazer epilasyon düşünüyordum şimdi özel bir hastaneden fiyat aldım. Bacak (alt mı tamamı mı hatırlamıyorum) + genital + kol altı bin lira. "%80 azalma garantisi, kalan tüylerde seyrek ve ince olanlar. 8 seans gerektiğinde uzatabiliyoruz" dedi. Toplam 1000 tl. Ben hiç anlamam bu işlerden pahalı mı iyi mi sizce? Benim için önceliği cildimi yakmaması bundan korkuyorum yoksa tamamı gitmese de %80 bile iyi bir sonuç benim için. Nasıl emin olurum yakmayacağından, hangi makineler iyi mesela? Nelere dikkat etmem lazım

Son düzenleme:
Lazer Epilasyon Seçerken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Lazer Epilasyon Tercihinde ve Yaptırırken Nelere Dikkat Etmeliyiz ? Wellness Antrenörü Burçin Ergöz Kadınlar Kulübü TV için anlattı.

Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri, sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz. Kadın dayanışmasına ne dersiniz? :) İstediğiniz videoları belirttin, o tarz videolara yer verelim. Önerilerinizi bekliyoruz.Diğer videolarımız için: https://www.kadinlarkulubu.tv/guzellik-moda

Sizden nerdeyse 16 seans ucreti istemisler ne bu 6000 tl ya cok pahali ve luzumsuz. Tum bacak genital ve koltukalti 8 seans alexandrite epicare ile 1600 anlastim ve memnunum.

Sizden nerdeyse 16 seans ucreti istemisler ne bu 6000 tl ya cok pahali ve luzumsuz. Tum bacak genital ve koltukalti 8 seans alexandrite epicare ile 1600 anlastim ve memnunum.

Aa fiyat nereye gitti orada yazdığım tüm yerler toplam 1000 (bin) tl dedi 8 seans ücreti. Konuyu düzenlerken sildim mi naptım pardon....

Aa fiyat nereye gitti orada yazdığım tüm yerler toplam 1000 (bin) tl dedi 8 seans ücreti. Konuyu düzenlerken sildim mi naptım pardon....
Pardon yanlis okumusum. 8 seans 1000 tl fiyat cok komik. Gerekirse bir 8 seans daha. Bence size ipl yapacaklar bu fiyata. Ipl yapanlar garanti veriyor seansi uzatiyor bitene kadar diyebiliyor kisacasi atip tutuyorlar.

Pardon yanlis okumusum. 8 seans 1000 tl fiyat cok komik. Gerekirse bir 8 seans daha. Bence size ipl yapacaklar bu fiyata. Ipl yapanlar garanti veriyor seansi uzatiyor bitene kadar diyebiliyor kisacasi atip tutuyorlar.

Size ne tür olduğunu söylediler iyi olduğunu nasıl anlarım bir epilasyon şirketinin? Neler vaad etmesi lazım ben pek anlamıyorum bu konudan henüz detaylı araştırmadım.

Size ne tür olduğunu söylediler iyi olduğunu nasıl anlarım bir epilasyon şirketinin? Neler vaad etmesi lazım ben pek anlamıyorum bu konudan henüz detaylı araştırmadım.
Oncelikle kuafor tarzi bir yere gitmeyin. Oyle yerlerin gercek lazerleri kullanmasi yasaktir. Hastane veya poliklinikte yaptirin kandirilmazsiniz. Hepsi bitecek diyen yerlerden veya bitene kadar diyen yerlerd3n cekinin. Cunku lazerler pahali ve maliyetli makinalar onlarinda dolumu ve bakimi yapiliyor.3.ncu seanstan sonra belirgin sekilde anliyorsunuz farki.

Bu bahsettiğim konuda geçen yer bir hastaneydi kadın zaten büyük çoğunluğu bitecek tüylere göre de süre uzayabilir hani bildiğimiz bir şey var ya siyah ve kalın olanlar daha erken bitiyor lazerle. O duruma göre dedi. Buraya da sıcak bakmadınız galiba

Oyleyse eger tereddutsuz yaptirabilirsiniz. Valla 8 seans 1000 tl bedava cidden.

merhaba ben bu konuda üsküdarda bulunan huzur kliniği öneririm 8 seans tüm vucut 1500 tl cihaz yeni ve cok hijyenik
alexandrite cihaz en iyisi ütülemeden uzak durun tene temas eden cihazlar hijyenik olmaz

merhaba ben bu konuda üsküdarda bulunan huzur kliniği öneririm 8 seans tüm vucut 1500 tl cihaz yeni ve cok hijyenik
alexandrite cihaz en iyisi ütülemeden uzak durun tene temas eden cihazlar hijyenik olmaz
birde ütüleme cihazlar ve bitene kadr olan kampanyalardan uzak durun cok ucuza olan yerler iyi olmaz

birde ütüleme cihazlar ve bitene kadr olan kampanyalardan uzak durun cok ucuza olan yerler iyi olmaz
Bitene kadar diyenlerin hepsinin kullandigi cihaz ipl.dir. Gercek lazerler cok masrafli maliyetli makinalar cunku. Asla bitene kadar diyemezler.

8 seans 1500 tüm vücut üsküdar huzur klinik cihaz son sistem ve alexandrite tavsiye ederim benım butun arklarım oraya gitti

Siz diod lazerin ten rengini actigini, batiklara iyi geldigini, cilt yeniledigini biliyormusunuz. Alexandrite lazer herkeste sonuc vermez ozellikle acik renk ve ince tuylulerde..

Off kizlar bu lazer epilasyon konusu benimde canımı çok sıkıyor. 4 sene boyunca çene bölgesine gittim boynuna kadar çıktı. Şimdide yüzümde bayaa bi çıktı. 2 seans lazer e gittim daha berbat oldu. Şimdi hamileyim geçen ay ağda yaptırdım daha berbat oldu. Pürüzsüz olan cildim sivilceler le ve lekelere doldu. Napmaliyim bana da bi fikir verin?

Hamileysen yapacak bir sey yok su an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…