• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer epilasyon

mutlu huzurlu anne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
5
0
1
39
ben ilk defa lazer epilasyon yöntemi kullandım ilk seansım idi ve çok ağrılı ve yanma hissi ile geçti hatta vucüdumun bir kısmı yandı azda olsa ve su topladı böyle bir durumla karşılaşan var mı acaba

ben ilk defa lazer epilasyon yöntemi kullandım ilk seansım idi ve çok ağrılı ve yanma hissi ile geçti hatta vucüdumun bir kısmı yandı azda olsa ve su topladı böyle bir durumla karşılaşan var mı acaba

Sizi bayağı yakmışlar.Tecrübesiz kişilerce yapılan lazerde karşılaşılan bir durum.Enerjiyi uygun dozda kullanmamış yüksek kullandığı için yakmış sizi.Umarım buz uygulaması yapmışsınızdır hemen..Silverdin tarzı yanık kremi sürün.Sıcak su ,parfüm vs.. değdirmeyin birkaç gün.Çok geçmiş olsun.Lazere gittiğiniz yeride bir daha gözden geçirin..

Hangi marka ve model ile nerelerinize yaptirtiniz once onu belirtseniz ve nereniz yandi. Madecassol surun yanan yere bol bol. Emin olun ki en ise yarayan yerde o yanik yerdir cikmaz azalir.

Lazer Epilasyon Seçerken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Lazer Epilasyon Tercihinde ve Yaptırırken Nelere Dikkat Etmeliyiz ? Wellness Antrenörü Burçin Ergöz Kadınlar Kulübü TV için anlattı.

Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri, sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz. Kadın dayanışmasına ne dersiniz? :) İstediğiniz videoları belirttin, o tarz videolara yer verelim. Önerilerinizi bekliyoruz.Diğer videolarımız için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

nereye gittiniz? :KK43: ben de yer araştırıyorum da. oraya gitmeyeyim o zaman...

lazeri tercih ettiğiniz yer ve cihaz cok onemlidir cok ucuza olan yerlerden uzak durun bem üsküdarda huzur klinikte yaptırdım cihazı yeni yaz aylarında bile leke sorununuz olmuyor tavsiye ederim

Back