Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende yüz ve kol altı icin gidiyorum. Bugday tenliyim. Daha dogrusu koltuk alti artik sari sari cikiyo belli bile olmuyo gitmiyorum artik. Yüze devamm. Ama gidecegin yeri güzelce bi arastir
8-10 seansi paket program olarak satmaya calisirlarsa kabul etmeyin, ya da su bitene kadar seans yapiyoruzlara. Hangi ildesiniz? Forumda arkadaslarin memnun oldugu yerler vardir mutlaka. Ama esmer tende koyu renk killar fazla guzel sonuc vermez. Acik renk tene koyu kil olsa daha hizli sonuc alirdiniz. Siz yine de bir bilene danisin. Cildinizi yakmasinlar.
Lazer Epilasyon Tercihinde ve Yaptırırken Nelere Dikkat Etmeliyiz ? Wellness Antrenörü Burçin Ergöz Kadınlar Kulübü TV için anlattı.
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri, sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz. Kadın dayanışmasına ne dersiniz? :) İstediğiniz videoları belirttin, o tarz videolara yer verelim. Önerilerinizi bekliyoruz.Diğer videolarımız için: https://www.kadinlarkulubu.tv/
kızlar ben de anadolu yakası ataşehir civarı lazer epilasyon araştırıyorum ama çok fazla yorum bulamadım.gidip memnun kaldığınız, önerebileceğiniz bir yer var mı?tüm vücut yaptırmayı düşünüyorum.
merhaba uzak kalmassa üsküdarda huzur klinik var ücretsiz deneme yapıyorlar gıdıp bakmanızda fayda var bitene kadr olan yerleri tavsiye etmeyin alexandrite lazer tercih edin
Merhba. Bende esmer tenliyim ve çok fazla kıllarım vardı. Öncesinde ağda kullanıyordum ama hiç fayda etmedi. snra 10 seans olarak ıpl lazer epilasyon yaptırdım ve bi ton para verdim değişim %2 falandı.arkadaşıın tavsiyesi üzerine diod cihazla epilasyon yaptırmaya karar verdim 5.seansımdayım ve mükemmel bi sonuç aldım. yanlış hatırlmysm cihazın ismi venüs'dü. ve acı hissi sıfır. eğer bulunduğunuz yerde varsa kesinlikle öderiyorum.