Lazer epilasyon

Mare Nostrum

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
6
Arkadaslar selamlar, Istanbulda lazer epilasyon dusunuyorum ancak yorumlarinizi okuyunca gözüm korktu; herkes sikayetci bircok insan parayi aldiktan sonra merkezlerin ilgisizliginden bahsetmis şu yol boyunxa broşür dagitanlardan bahsetmiyorum bile:( Bana istanbulda güvenilir saglikli sonuc alabilecegim bir merkez onerebilir misiniz, deneyimleyip memnun kalan arkadaslar yazarsa sevinirim.

Arkadaslar selamlar, Istanbulda lazer epilasyon dusunuyorum ancak yorumlarinizi okuyunca gözüm korktu; herkes sikayetci bircok insan parayi aldiktan sonra merkezlerin ilgisizliginden bahsetmis şu yol boyunxa broşür dagitanlardan bahsetmiyorum bile:KK43: Bana istanbulda güvenilir saglikli sonuc alabilecegim bir merkez onerebilir misiniz, deneyimleyip memnun kalan arkadaslar yazarsa sevinirim.
Arkadaslar selamlar, Istanbulda lazer epilasyon dusunuyorum ancak yorumlarinizi okuyunca gözüm korktu; herkes sikayetci bircok insan parayi aldiktan sonra merkezlerin ilgisizliginden bahsetmis şu yol boyunxa broşür dagitanlardan bahsetmiyorum bile:KK43: Bana istanbulda güvenilir saglikli sonuc alabilecegim bir rkez onerebilir misiniz, deneyimleyip memnun kalan arkadaslar yazarsa sevinirim.

Merhaba,

Ben de başlarda senin gibi arkadaş çevremin bu şekilde güzel başlayıp hüsranla sonuçlanmasından dolayı korkuyordum ancak hastanede başlamaya karar verdim. Tesadüf eseri Maltepe Üniversitesinde başladım lazere ve 1 yıl oldu tüylerim bayağı bir azaldı. 6 seans dan sonra senede bir kez taratabileceğim söylendi.. Lazer epilasyonun doktor kontrolünde yapılması daha önemli bir de tabi ki cihaz ve estetisyen faktörü var ben diode lazerle yaptırdım herkese de tavsiye ediyorum..Diode lazer son çıkan sistem..Bu numaradan ulaşıp kendileriyle görüşebilirsin 0532-572-54-44

inşallah faydalı olmuşumdur sana ve lazerden korkan herkese

Back