Lazer epilasyon

AbsinThe1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Kizlar size lazer epilasyon hakkinda soru sormak istiyorum . Bu lazer epilasyon fiyati ne kadardir tum vucut ? acitir mi ? Tamamen tuyleri yok ediyodu mu seanslar bitince ?

şöyle söyleyim izmirde yaptırdığım bir yer vardı derim dermatoloji, onlar seans başı ücret alıyorlardı.
bacak & koltuk altı bölgemi yaptırmıştım .
kolutk altı 3. seanstan sonra çıkmadı hiç. (düzenli de gitmedim ona rağmen 3 seansta bitti)
bacaklarım da 5 seansta bitmişti. şu an bacaklarımda tek tük görüyorum . izmire gidince bir seans daha yaptırcam .

şöyle söyleyim izmirde yaptırdığım bir yer vardı derim dermatoloji, onlar seans başı ücret alıyorlardı.
bacak & koltuk altı bölgemi yaptırmıştım .
kolutk altı 3. seanstan sonra çıkmadı hiç. (düzenli de gitmedim ona rağmen 3 seansta bitti)
bacaklarım da 5 seansta bitmişti. şu an bacaklarımda tek tük görüyorum . izmire gidince bir seans daha yaptırcam .
Peki bacak seans basi ne kadar ucret odediniz ?

Kizlar size lazer epilasyon hakkinda soru sormak istiyorum . Bu lazer epilasyon fiyati ne kadardir tum vucut ? acitir mi ? Tamamen tuyleri yok ediyodu mu seanslar bitince ?
Tüm vucut derken nerelere düşündüğüne bağlı paketler var mesela ben gittiğim yerde paket aldım hediyelerimde var (özel clnc medilife) ara sor ortalama hepsi aynı daha uygun yerlerde var ama risk demek acı konusuna gelince çokta can yakmıyor genital bölgede acı var sadece orayada ya uyuşturucu krem yada buz uygula ben buz kullanıyorum uyuşuyor

Back