Lazer Epilasyon.

Jeannnaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
kizlar iyi gunler. bugun bir poliklinikle gorusmeye gittim. bana deneme atisi yaptilar iki koltukaltima da. Yalniz bu denemeden sonra yolda gelirken orasi hakkinda cok kotu seyler okudum ve tamamen seceneklerimden cikarttim orayi. Yalniz kadin yarin beni arayip son karar icin konusuruz falan dedi. Ben ona vazgectigimi soyledigim takdirde, deneme atisinin ucretini alir mi? Cunku ben tek koltuk altimi acip hani kucuk bir bolge yapacak sanirken, kadin tek bolgede calismayalim digerini de ac dedi ve sanirim her yerine yaptilar. Ayrica merkezde herhangi bir sey imzalamadim sadece denemeden sonra form doldurttular adimi mailimi ve telefonumu aldilar. Benim aleyhime doner mi bu is? Birde yarin telefon gorusmesinde basimdan nasil kolay atabilirim. Cunku gercekten agizlari iyi laf yapiyor. Benim aklima dun aksam evime yakin bir merkezle anlastik demek geliyor.

hayır birşey talep edemezler merak etmeyin.. sonuçta henüz anlaşmamışsınız deneme yapılmış..
yalnız ne gibi kötü şeyler okudunuz merak ettim .. ben 15 sene önce yaptırdım başıma kötü birşey gelmedi henüz..

sözleşme vs bişey imzalamamışsınız. herhangi bişey talep edemezler. çirkeflerse eğer anca telefonla filan ararlar.

Evime uzak o merkez ve herkes telefonlara bakilmadigindan dert yanmis. Ayrica calisanlarin bilgisizliginden yakinanlar var. Birde 13 aydir gidiyorum tek bir ilerleme kaydedemedim falan yazmislar. O yuzden sogudum bende.

Ayrica cevabiniz icin tesekkur ederim. Aradiginda ne demeliyim de net bir sekilde reddettigim anlasilsin?

Evime uzak o merkez ve herkes telefonlara bakilmadigindan dert yanmis. Ayrica calisanlarin bilgisizliginden yakinanlar var. Birde 13 aydir gidiyorum tek bir ilerleme kaydedemedim falan yazmislar. O yuzden sogudum bende.

Ayrica cevabiniz icin tesekkur ederim. Aradiginda ne demeliyim de net bir sekilde reddettigim anlasilsin?

ok . ben koltuk altı bölgesi için kötü şeyler okuduğunuzu anladım mesajınızdan o yüzden sordum.. 13 ayda ilerleme olmazmı yahu? makineleri dandiktir.. alexender mak kullanan bir yere gidin..

Açıkça vazgeçtiğiniz söyleyin. .mecbur değilsiniz ki oraya gitmeye..

istemiyorum zorlamı ders kaparsın canım bi açıklama yapmak neden.zaten deneme atışını iki koltuğada yapıyorlar heryerde bişi talep etmeleri imkansız. usul bu denersin olmuyorsa olmaz nokta.

adı üstünde "deneme" yapmışsın beğenmemişsin. ben ısrar edenlere direk cevabımı söylüyorum ve daha fazla zamanım yok işime dönmem gerekiyor deyip teşekkür ederek tlfu kapatıyorum. çok detaylı açıklama yapmana gerek yok. vazgeçtim demen kafi bence

Evime daha yakin ve daha uygun biyer buldum onlarla anlastim bidaha aramayin diyin biraz da gicik konusun ki ugrasmak istemesinler :KK70:

Hiç bir şey talep etmezler canım merakı etme imzalanan belge yok.

Kızlar benim gittiğim merkezde cihazın üzerinde magic pulse system yazıyor bu makineyle ilgili bilgisi olan var mı ? Birşey bulamadım internette

hayır birşey talep edemezler merak etmeyin.. sonuçta henüz anlaşmamışsınız deneme yapılmış..
yalnız ne gibi kötü şeyler okudunuz merak ettim .. ben 15 sene önce yaptırdım başıma kötü birşey gelmedi henüz..
15 sene önce yaptrdım demişssiniz tecrübenizden faydalanmak isterim lazeer sonrası kalan ayva tüylerine ağda yapsak sonrası limon sürsek sil baştan mı başlamıs oluruz. Kol altım bitti artık gitmiyorum çok ince tüylerim kaldı kalanlara ağda yapmakta çok tereddütteyim

15 sene önce yaptrdım demişssiniz tecrübenizden faydalanmak isterim lazeer sonrası kalan ayva tüylerine ağda yapsak sonrası limon sürsek sil baştan mı başlamıs oluruz. Kol altım bitti artık gitmiyorum çok ince tüylerim kaldı kalanlara ağda yapmakta çok tereddütteyim

canım ben ilk kolaltı ve dudak üstüyle başlamıştım onlar bitince genital ve üst bacak olarak devam ettim .. ancak üst bacakta dediğin gibi ayva tüyleri kalmıştıki ben doğum yaptım bir daha gidemedim .. oğlum 9 yaşında her yaz başı bir kere sir ağda yaptırıyorum bacağıma bir sene idare ediyor beni.. limon sürmeyi duymadım hiç.. artma falan olmadı o tüyler kıla dönüşmedi .. sadece 2.hamileliğimde enteresan bir kıllanma yaşadım kuyruk sokumu tarafında ama bildiğin sakal gibi doğuma yakın onada sir ağda yaptırdım bir daha hiç çıkmadı..

canım ben ilk kolaltı ve dudak üstüyle başlamıştım onlar bitince genital ve üst bacak olarak devam ettim .. ancak üst bacakta dediğin gibi ayva tüyleri kalmıştıki ben doğum yaptım bir daha gidemedim .. oğlum 9 yaşında her yaz başı bir kere sir ağda yaptırıyorum bacağıma bir sene idare ediyor beni.. limon sürmeyi duymadım hiç.. artma falan olmadı o tüyler kıla dönüşmedi .. sadece 2.hamileliğimde enteresan bir kıllanma yaşadım kuyruk sokumu tarafında ama bildiğin sakal gibi doğuma yakın onada sir ağda yaptırdım bir daha hiç çıkmadı..
Çok teşekkür ederim canım bilgin için..

Kızlar ben de lazer epilasyon dusunuyorum eskisehir de ya da bursa da. Ben yillardir tum vucudumu agda ve epilasyon aletiyle aldigim icin sirt gobek bel gogus kalca yani gercekten de tum vucut yaptirmak istiyorum. Yani sadece kas sac ve kirpiklerim kalcak sekilde. Bu bolgelere de uyguluyolar mi. Sitelerinde hic bu bolgeler yazmiyor

Bende önceden monalisa diye biyerle anlaştım sonra deri yaktıklarını duydum sonra araştırma yaparken özel clnc medilife buldum monalisaya söylemiştim açık bi şekilde hiç çekinilcek birşey yok.

Kızlar ben de lazer epilasyon dusunuyorum eskisehir de ya da bursa da. Ben yillardir tum vucudumu agda ve epilasyon aletiyle aldigim icin sirt gobek bel gogus kalca yani gercekten de tum vucut yaptirmak istiyorum. Yani sadece kas sac ve kirpiklerim kalcak sekilde. Bu bolgelere de uyguluyolar mi. Sitelerinde hic bu bolgeler yazmiyor
Her bölgeye lazer uygulanabilir canım

Back