lazer epilasyon

cemre1988

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
6
arkadaşlar mrb öncelikle bi kaç gün önce remington ilıght 6750 ürünü aldım.bu ürünü kullananlar var mı acaba satıcı ışığının sınırsız olduğundan bahsetti o cezbetti beni kafamda soru işareti var acaba faydasını görürmüyüm diye lütfen kullananlar cvp yazsın..............

merhaba, bende bu cihazı aldım ama pek memnun kalmadım. Beşiktaş da liatris güzellik merkezine kayıt yaptırdım, düzenli olarak gidiyorum. şu an gayet memnunum.

ben sınırsız atış olandan aldım (Sınırsız atım sayısına sahip INFINITY Lambalı
RemingtonIPL6750i-Light Prestige) aldıktan birkaç ay sonra hamile kaldım (hamileyken kullanılamaz) kullanamadan satışa çıkardım almak isteyen bana ulaşabilir hepsiburadadan almıştım -takas da yapabilirim işime yarayacak birşeyle-

arkadaşlar mrb öncelikle bi kaç gün önce remington ilıght 6750 ürünü aldım.bu ürünü kullananlar var mı acaba satıcı ışığının sınırsız olduğundan bahsetti o cezbetti beni kafamda soru işareti var acaba faydasını görürmüyüm diye lütfen kullananlar cvp yazsın..............
Merhaba benim de bir arkadasim bu cihazi kullandi ancak cok memnun kalmadigi icin ben de almadim. Su an rowenta ilp kullaniyorum memnunum, tavsiye ederim

merhaba bende remington 6500 sınırsız atıs satın aldım.. ama söylendiği gibi kıllar ıkı haftada cıkıyormuş falan. hiç öyle birşey olmadı.. jiletle aldıgımız da nasıl ertesı gun cıkıyorsa sımdıde aynısı oldu.. jiletle alıyorum bacaklarımı ardından cıhazı uyguluyorum ıkı gun snra kıllar cıkmaya baslıyor... hiç işe yaramadı.. yine de kullanmaya devam edicem ama umutlu degılım.. :(

Back