• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon

karamiyo

:3
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2014
55
12
48
28
Merhabaa :) 2-3 hafta içinde koltukaltı ve tüm bacak için tedaviye başlıcam ama yardımınıza ihtiyacım var İstanbul beşiktaşta temiz işini iyi yapan bir yer arıyorum uzman kadrosu olsun iyi cihazları olsun fiyat açısından da uygun düzeyde bir yer aramaktayım gidip yaptıran ve memnun kalanlarınız varsa yardımcı olursanız çok sevinirim :)

Merhabaa :) 2-3 hafta içinde koltukaltı ve tüm bacak için tedaviye başlıcam ama yardımınıza ihtiyacım var İstanbul beşiktaşta temiz işini iyi yapan bir yer arıyorum uzman kadrosu olsun iyi cihazları olsun fiyat açısından da uygun düzeyde bir yer aramaktayım gidip yaptıran ve memnun kalanlarınız varsa yardımcı olursanız çok sevinirim :)

İstanbul Beşiktaşda Değiliz Yerimiz Arnavutköy'de ve şunuda belirtmeliyimki merkezimize istanbulun bir çok semtinden de misafirler gelmektedir.Konusunda Uzman Ekibimiz Size Yardımcı Olsun Özel Sevgi Tıp Merkezi Lazer Epilasyon

Merhaba ben EYÜPTE ARİS İSTANBULA gidiyorum gerçekten daha önce gittiğim merkezden iki yıl hizmet aldım fakat hiç sonuç alamadım.Aris istanbulda ikinci seansım ve yüzde elli azalma oldu çok mutluyum, güvenle tavsiye ediyorum diode ütüleme kullanıyorlar ve gerçekten hizmette çok iyiler. fiyatlar gayet iyi acısız olmasını hiç söylemiyorum bile daha önce girdiğim cihaz alex di ve çok acılıydı..güvenebileceğiniz bir yer eminim..

merhaba lazer epilasyona beşiktaş da liatris güzellik merkezine gidiyorum. gayet memnunum ve tüm arkadaşlarıma öneriyorum.

Back