G gunay07 Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2014 40 3 48 33 9 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi gunay07 #1 Arkadaşlar Merhaba antalyada yaşıyorum yüzüme lazer yaptırmak istiyorum memnun kaldığınız yerleri fiyatlarıyla birlikte yazar misiniz teşekkür ederim şimdiden iyi günler
Arkadaşlar Merhaba antalyada yaşıyorum yüzüme lazer yaptırmak istiyorum memnun kaldığınız yerleri fiyatlarıyla birlikte yazar misiniz teşekkür ederim şimdiden iyi günler
007leylam Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Mart 2015 400 160 53 39 26 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi gunay07 #2 Antalya da güllük caddesindeki nimessis güzellik salonuna gidiyordum,yüzüme iğneli epilasyon yaptırdım yüzümü delik deşik ettiler ve yaktılar ,bu gün lazer yaptırdığım yerle görüştüm ,dediler ki 2 seyans cilt bakım yaparız leke tedavisi yani,ama sen ekimde gel,sıcaklar başladı fayda etmez dediler,ve yüzümdekiler geçermi dedim bilemeyiz simdi dediler,yani kendileride bu yüzün düzelmeyeceğinin fakındalar.gideceğin yeri iyi araştır derim
Antalya da güllük caddesindeki nimessis güzellik salonuna gidiyordum,yüzüme iğneli epilasyon yaptırdım yüzümü delik deşik ettiler ve yaktılar ,bu gün lazer yaptırdığım yerle görüştüm ,dediler ki 2 seyans cilt bakım yaparız leke tedavisi yani,ama sen ekimde gel,sıcaklar başladı fayda etmez dediler,ve yüzümdekiler geçermi dedim bilemeyiz simdi dediler,yani kendileride bu yüzün düzelmeyeceğinin fakındalar.gideceğin yeri iyi araştır derim