LAZER EPİLASYON

Merhaba,
Vortex lazer epilasyon başlığında yazdığınız mesaj üzerine tüm mesajlarınızı okudum. Gittiğiniz yeri de aradım. Benim görüştüğüm yerden daha uygun.
Derya diye çalışanları varmış daha önce ama artık çalışmıyormuş. O çıktığından beri gittiniz mi hiç? Yerine gelen kişi iyi mi?
Bahsettiğiniz gibi 900 müş hala. Ama kol içinde değilmiş. Açılış kampanyaları öyleymiş. Ödemeyi de 4 taksit yaparım dedi. Ben tek çekim ödeyecektim. Dediğiniz gibi 150 lira olmuyor ama yine de mantıklı geldi. Cumartesi randevu aldım görüşmeye gideceğim.
Bir sıkıntı yaşarsanız lütfen cumartesiye kadar yazın. O kadar yol boşuna gitmeyim.

Kusura bakmayın üzerinden geçmiş :( Maillere bakmayınca haberim olmadı.
Evet değişmiş. Şimdikinden de memnun kaldım. Sadece biraz uzun sürüyor işlemi. Ama daha özenli yaptığı için olabilir. Sürekli kontrol ediyor. Son gittiğim seansın tarihini hatırlamıyorum seans kartım yanımda değil. Ama arkadaşlarımdan da kötü bir şey duymadım. Siz memnun kaldınız mı?

Günaydınlarrr :) zaman geçtikçe sormadan edemicem sanırım :) bu dökülmelerde tüylerin hepsi dökülüyormu yoksa belirli noktalardamı dökülme oluyor?

Benim dökülmelerim heryerde oluyor. Ancak tüy şeklimde bölge bazlı çıkıyor. Sanırım yeni tüyler oluyor bunlar. Ama dokunduğumsa yumuşacık kıl var gibi hissetmiyorum. Yaz boyu yaptırmama gerek olmaz bence inşallllaaah :)

Sizin ne durumda?

Tamamen dökülüyormu yani? benim dökülmelerim belirli yerlerde dökülüyo hepsi dökülmüyo 8 seansdır gidiyorum kaç seansta dökülüyor? ayrıca lazere gittikten sonra 15 gün içerisinde dökülmeler tamamen dökülüyomu

Tamamen dökülüyormu yani? benim dökülmelerim belirli yerlerde dökülüyo hepsi dökülmüyo 8 seansdır gidiyorum kaç seansta dökülüyor? ayrıca lazere gittikten sonra 15 gün içerisinde dökülmeler tamamen dökülüyomu

Maşallah olmuş baya aslında. Dökülmeler tamamen oluyor benim. Çıktığında bölge bölge tüy gibi oluyor. Ama rahatsız etmiyor. Yüzüm dahil hiç almama gerek kalmadı. Yaz boyu nasıl olacak asıl onu merak ediyorum.
Siz de canınızı sıkmayın. Yapı meselesidir belki. Sordunuz mu normal miymiş?

Sordum aslında. Herkestw dökülmeler oluyo sonuçta tamamen dökülüyo çıksa bile tüy gibi çıkması gerek. Fakat benimki bildiğiniz gibi çıkıyo bazı yerlerde dökülmeler oluyo verdiğim paraya acıyorum bazen. Sonuçta kaç seansdır gidiyorum ben bitmesi bile gerekiyo. ama aynı bilmiyorum. 1.5 sene sürüyo bazen dedi. ben hiç araştırmadan gittim ilkte 750 tl kampanya olarak başladım. ama tüm vucut olarak biliyodum sonrada başladığımda farklı yerlerimde istedim paket olmanız gerekiyo dedi başlamışken bitiremiyim hepsini dedim. resmen şuanda bana 1950 tl geldi. hem parama acıyorum hemde bitmicek diye korkuyorum. dökülen yerlerde tekrar çıkmadı ama sonuçta hepsinin dökülmesi gerekmiyo ?

Sordum aslında. Herkestw dökülmeler oluyo sonuçta tamamen dökülüyo çıksa bile tüy gibi çıkması gerek. Fakat benimki bildiğiniz gibi çıkıyo bazı yerlerde dökülmeler oluyo verdiğim paraya acıyorum bazen. Sonuçta kaç seansdır gidiyorum ben bitmesi bile gerekiyo. ama aynı bilmiyorum. 1.5 sene sürüyo bazen dedi. ben hiç araştırmadan gittim ilkte 750 tl kampanya olarak başladım. ama tüm vucut olarak biliyodum sonrada başladığımda farklı yerlerimde istedim paket olmanız gerekiyo dedi başlamışken bitiremiyim hepsini dedim. resmen şuanda bana 1950 tl geldi. hem parama acıyorum hemde bitmicek diye korkuyorum. dökülen yerlerde tekrar çıkmadı ama sonuçta hepsinin dökülmesi gerekmiyo ?

750 den 1950 ye çok arttırmışlar ama ekstra bölgeler varsa doğrudur paket dışı olması. Ben de sonradan yüz için aldım mesela. Ama değer işte diyorum. Etki görünce insan parayı 2. Planda tutuyor. Ki benim çok uyguns geldi. Ama hep derim bugün bedavaya da deseler yaptırmam başka yere. Tabi memnun olduğum sürece.
Şimdi ben ne desem doğru olmaz. Herkesin yapısı da farklı. Hormonlar da farklı çalışıyor olabilir. Test yaptırdınız mı hiç? Ya da kullandıkları cihaz size uygun mu acaba?
Bir de lazer epilasyon %100 hiçbir zaman sonuç vermezmiş. %80 idealiymiş. Çıkanlar da tüy gibi ya da daha ince kıl olmalı. Zaten senede bir kaç kere çıkan yerler için gitmek öneriliyor. O da zaten fiyat olarak daha uygun oluyor. Ama sizin azalma yoksa normal seans parası alabilirler.

Kızlar yeni başlıycaklar için bilgi vermek istiyorum yaklaşık 2 yıl önce Ipl denilen saçma sapan cihazla lazere başladım sonuç hayal kırıklığı daha sonra şuan gittiğim yeri buldum başladım arkadaşlarımda burda yazanlarda güvenimi sağladı lütfen gittiğiniz yerleri araştırın boştan yere para ödemeyin yazık oluyor benim 6 seansım ve %70 azalma var vücudumda bakalım kurtulmak üzereyim

benimde şuanda 7 seans oldu azalma var ama hepsi dökülmedi :( üzülüyorum açıkcası okadar para veriyorum :(

Selam kızlar çok acil lütfen.. Istanbul anadolu yakası umut hastanesinde lazer yaptıran var mı? Yada anadolu yakasında lazer yaptiripta memnun kaldığınız yerler var mı?

Selam kızlar çok acil lütfen.. Istanbul anadolu yakası umut hastanesinde lazer yaptıran var mı? Yada anadolu yakasında lazer yaptiripta memnun kaldığınız yerler var mı?

Anadolu yakasının neresi tam. Sahrayıceditte gittim ben. Gitmeye de devam edeceğim. Metro ile gitme ihtimaliniz varsa yenisahra metrosuna yakın.

Selam kızlar, size çok güzel bir yer tavsiye edeceğim İstanbulda yaşayanlar için kesinlikle gidin derim Mecidiyeköy’deki Bu klinikte lazer epilasyonla ilgili tüm sorunlarımı çözdüler Bana arkadaşım ilk tavsiye ettiğinde pek inanmamıştım Annem gibi para tuzağı bunlar demiştim. Ama hiç öyle değilmiş Yasemin hanımın güler yüzünü görünce nedemek istediğimi anlaycaksınız. Aklınıza takılan bir soru olursa yardımcı olabilirim.:KK56:

Merhabalar :) öncelikle sorum olucaktı :) lazer epilasyona gidiyorum tüm bacak+genital+kol+göbek bölgesi+bel=1350 tl sizce pahalımı ?

Merhaba

Gittiğiniz yerden memnun kaldınızmı konu açılalı 1 sene olmuş ama merak ettim benim bir arkadaşım yeni başladı oraya biraz tereddütte kaldı da ?

Back