• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lazer epilasyon

AMAZON79

Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2013
5
0
6
K.K.T.C.
Arkadaşlar bir kaç ay önce PHILIPS LUMEA EPİLASYON aletini aldım . Ama bu konularda biraz tembel olduğum için kendi kendime lazer olayı bana sıkıcı geldi ve aleti kullanmadım. Evde de boş yere durmasın diye 1.200 liraya aldığım aleti 1.000 liraya elden çıkarmak istiyorum. Garantisi ve faturası kutusunda. Ben Ankara'da ikamet ediyorum. İsteyen arkadaşlar olursa buradan haberleşiriz.

Ben philips lumea precision plus kullanıyorum. 2 seans bitti 3.yü yapacağım birkaç güne kadar. Bimeksten 1200 e aldık. Yüz hariç her yere kullandım. Yüze jilet vurmaya güvenemediğim için çene bölgesi için lazere başladım. 2 seans sonrasında bacak kol ve koltuk altında çok azalma oldu. Dökülmüyor normal lazerdeki gibi ama çıkmıyor da. Diğer yerlerde de baya azalma var fakat en çok koltuk altı. Almak isteyenlere eğer cilt yapıları uygunsa şiddetle tavsiye ederim. Acı konusuna gelince evet acıtıyor ama açıkçası lazer merkezindeki kadar değil.koltuk altı biraz fazla acıyor diğer yerler o kadar değil. Sevgiler :)

Back