Lazer epilasyon

vfatos

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2013
704
265
123
acil bakarmısınız
soprano ice lazer yaptıran varmı memnun olan ben 4 seans 4 kontrol 1200 tl tüm vücut uygun mu ve bitermi yardımcı olurmusunuz yaptıranlar ?

acil bakarmısınız
soprano ice lazer yaptıran varmı memnun olan ben 4 seans 4 kontrol 1200 tl tüm vücut uygun mu ve bitermi yardımcı olurmusunuz yaptıranlar ?

merhaba canım, ıce lazer yaptırmadım, alexandra ile lazer yaptırdım, gitmeden önce araştırdım en iyisi olduğunu duydum.

6 seanslık paket fiyat tüm vücut 1.300 fiyat veriyor benim gittiğim yer. başka bir yer 1264 tl fiyat vermişti. normal bence.

alexandra o kadar ucuzmu ya ? :26:

ıpl cihazıyla yaptırıyorum bende 3bölge 850tl 12seans.

Son düzenleme:

alexandra o kadar ucuzmu ya ? :26:

ıpl cihazıyla yaptırıyorum bende 3bölge 850tl 12seans.

evet ikiside alex.lazerdi. 8 seansa da 1600 dediler .. taksitli fiyat ayrıca. senin ki uygunmuş canım..

Son düzenleme:
bu ütüleme yöntemi son teknolojiymiş kadın alexe göre cok daha iyi bu dedi . ama korkuyorum 4 seansta istdiğim sonucu alamam diye :/

bu ütüleme yöntemi son teknolojiymiş kadın alexe göre cok daha iyi bu dedi . ama korkuyorum 4 seansta istdiğim sonucu alamam diye :/

tüy yapısına ve cilt rengine göre değişir canım, genelleme yapılamaz. ben çok araştırdım netten. alex.cihazında yaptıran arkd.vardı. öyle karar verdim, maliyetli gibi görünüyor ama değil, sürekli kuaföre sir ağdaya verdiğin parayı ve zamanı düşününce çok ideal .

bilmiyorum napsam ya . kaç seans gittin veya gidiyorsun canım:26:

Bu yerler nereler acaba ist.mu? hangi semt?
Koltuk altına gidiyorum, komple kol bacak ve bikini için gitmek istiyorum ben de ama pahalı olduğu için başka yerler araştırıyorum. sizin gittiğiniz yer uygunmuş memnunsanız süpermiş hatta

Bende bu ay sonunda soprano ice ye baslamayı dusunuyorum bi tanıdıgım yaptırıyor cok memnun

fiyat aldığım yerler anadolu yakası. 'AS ESTETİK' ve pendik te HAPPY ESTETİK. tavsiye ederim ikisinide. internetten bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
evet ikiside alex.lazerdi. 8 seansa da 1600 dediler .. taksitli fiyat ayrıca. senin ki uygunmuş canım..

3-4 seansa biter zaten tüylerin inatcı degilse
cok iyi oldugunu biliyorumda alexdranın. ve bi güzellik merkezine bende gitmiştim gecen yıl
birtek dudak üstüne 20 tl. koltuk altına 50 vermiştim. oda tek seans...

genelde kampanyalar farklı lazer cihazlarında oldugu için şaşırdım fiyatına.
benimkide taksitli. ilk seansıma gittim. cok memnun oldum ya
esmerlikte gitmezmi bide ohhhh

fiyat aldığım yerler anadolu yakası. 'AS ESTETİK' ve pendik te HAPPY ESTETİK. tavsiye ederim ikisinide. internetten bakabilirsiniz.

Aaa ben as ümraniyeden fiyat almıştım farklıydı. KArdeşim oraya yüz için gidiyor. Kampanyaya girmiş ozaman süper

benim fazla sıkıntım olmadığı için pakete gerek duymadım. seyrine göre bakacağım. ama çok büyük ferahlık cidden

Günaydın kızlar..
Hayırlı kandiller..
Ankara'da önereceğiniz yer var mı?

13.04.2014

arkadaşlar ben soprano ice ile yaptırdım kollarımı 6seans oldu çok memnunum.gitmeyeli dört ay oldu tek tük sarı tüyler var sadece.İzmir de oturan varsa ben serena polikliniğinde yaptırdım çok temiz ve başarılı bi yer tavsiye ederim deneyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…