Lazer Epilasyon

_WENHAR

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2013
40
0
16
İzmir
Kızlar Merhaba,genıtal + bikini bolgesı ıcın lazer epilasyon tedavısı dusunuyorum ben bu kıl tug konusuna kesın cozum arıyorum ve lazer bunun ıcın en guvenlı ve en kesın cozumu dıye bılıyorum cok genıs arastırmalarım oldu ancak İZMİR bolgesınde sizin bildiginiz öneride bulunabılecegınız poliklinikler var mı bekliyorum kızlar saglıklı gunler

selamlar arkadasım..
bende 2 seans oldu genital + bıkını bolgesıne baslayalı gözle gorulur bı azalma oldu farkındayım nedeni ise soylemesı ayıp ozel bolgem felaket tuglu ıdı coook rahatım su an bakalım seanlar cok guzel gıdıyor izmirden selamlar

Bende lazere gidiyordum beş seans oldum ama üç aydır gidemiyorum ya hamileysem diye her ay kalıyo zararlı olursa diye ...

hamilelik suphesı ve hamilelik durumu soz konusu ıse lazer uygun degıl kadın dogum uzmanı ıle görüsüp bilgi almalsın mutlaka o benden daha ıyı bilgi verecektır kesın..

arkadaslar kımseden bılgı yok mu lazer konusunda azcık deneyımlerınızı paylasın

Merhaba hanımlar ben izmir alsancakta neoderm kliniğine gidiyorum ve çok memnunum çok ilgililer v en önemlisi çok hijyenik çalışıyorlar. Fiyat konusundada çok ilgililer. Tavsiye ederim. Sağlıklı günler diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…