• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon

Canansever

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mart 2012
1.322
43
358
İstanbul
Kızlar Ben İstanbulda Yaşıyorum İstanbulda Yaşayıp Lazere Giden Varsa Bana Uygun ve Kaliteli bir Epilasyon Merkezi Önerebilirmi ??

Kızlar Ben İstanbulda Yaşıyorum İstanbulda Yaşayıp Lazere Giden Varsa Bana Uygun ve Kaliteli bir Epilasyon Merkezi Önerebilirmi ??

ben 2 ayrı merkezde toplam 12 seans filan lazere gittim ve ikiside birbirinden iyi istanbulun en iyisiydi hatta birine 1 seansta sırf koltuk altı ve genital için 360 tl verdim ama sonuç hüsran 12 seans sonunda hala hepsi yerli yerinde koltuk altı biraz azalsada genital olduğu gibi duruyor.ve lazere gidipte tüylerim bitti diyen yok arkadaşım bence gitme.iğneliye git.

ben 2 ayrı merkezde toplam 12 seans filan lazere gittim ve ikiside birbirinden iyi istanbulun en iyisiydi hatta birine 1 seansta sırf koltuk altı ve genital için 360 tl verdim ama sonuç hüsran 12 seans sonunda hala hepsi yerli yerinde koltuk altı biraz azalsada genital olduğu gibi duruyor.ve lazere gidipte tüylerim bitti diyen yok arkadaşım bence gitme.iğneliye git.

Sende Haklısında Şu İstenmeyen Tüyler başa bela Uzun Zamandır Düşünüyorum Ama Tereddüt ediyodum :(

Sende Haklısında Şu İstenmeyen Tüyler başa bela Uzun Zamandır Düşünüyorum Ama Tereddüt ediyodum :(

ben gitme derim hem parana yazık hem vucuduna aldıgın ne idiğü belirsiz zararlı ışınlar vucuduna yazık.hepsi para tuzağı.bir topik vardı lazer epilasyona gidip tüylerim bitti diyen var mı ? diye ona gir bir bak yok öyle bir dünya.uzun süreli ağda sadece üstelik benim gittiğim alexandrite biriydi ötekide en son çıkmış sadece 2 merkezde olan bir cihazdı 8en iyisi yurt dışında filan 1. seçilmiş ama gel gör ki faydası yok )en son ona gittim işte o da çare olmadı.ha bu arada hormonal bir bozukluğum ve kullandığım bir ilaç yok.

ben gitme derim hem parana yazık hem vucuduna aldıgın ne idiğü belirsiz zararlı ışınlar vucuduna yazık.hepsi para tuzağı.bir topik vardı lazer epilasyona gidip tüylerim bitti diyen var mı ? diye ona gir bir bak yok öyle bir dünya.uzun süreli ağda sadece üstelik benim gittiğim alexandrite biriydi ötekide en son çıkmış sadece 2 merkezde olan bir cihazdı 8en iyisi yurt dışında filan 1. seçilmiş ama gel gör ki faydası yok )en son ona gittim işte o da çare olmadı.ha bu arada hormonal bir bozukluğum ve kullandığım bir ilaç yok.

haklısın cnm .................

Benim bu konuda güvenerek önereceğim tek yer ( istanbul )Özel dermamed poliklinikleri.Hijyen ve uygulamalar hep son sistemler.Giden arkadaşlarım ve ben çok memnunum :))

Ah arkadasım parası uygun. Dıye bır yere gıttım koltuk altı genıtal 50 tl her seans bı yol olmadı bı sene en sounda bıraktım

Enn sonunda cok luks bı yere gıttım onada gıtmez olaydım once jel surdu makınayı deydırdı aksamına derım derım su topladı acıdan bırnhafta oldum yanık kremı surup

Pıyasada 4 5 tıpte makına var uzaktan atıslılar bence daha ıyı cunku vuccuda deymıo en azından mıkrıp kapmazsın
Alexlsamdıramımole bısı vardı onad ıyı dıyolar genelde pıyasada o cok acı esın dusukmu nılemıorm ama acıo

Bence once arastır sonra atıs yapmanızı ıstıorm dıye bılgı al kac jul atıs verıolar
Kontrant ımzalıolarmı
Markası ne chazın
:55::54:

çok iyi biyer bulmadan gitme derim çünkü benim canım çok yandı güvenilir biryer bulduktan sonra iyi sonuç alabilirsin

Bence Lazer epilasyon etkili ama cihazına göre değişiyor.
O jel sürülenler tüyü alıyor ama azaltmıyor.Aynen çıkıyorlar bir ay sonra.Paranıza yazık kanmayın.
Alexandria mıydi alexandrite miydi şu an tam hatırlamıyorum bu cihazlar işe yarıyor.
Ama tabi pahalı.
Bikini bölgesi seansı 85 idi en son, ve ben şişlide bir medikal est. merkezinde yaptırmıştım ( mediest )
Bitene kadar paket almak en mantıklısı bence.. Ben burada dizaltı bacak altım 3 seansta epey azaldı kalanlarda tek tük. :34:

Dermamed'e iyi demişsiniz iyi olmasına iyi hizmetleri fakat müşteriye bakış akıcaları çok ukalaca.6 seans gittim ondan sonra tekrar paket almak istedim ilgilenen olmadı beni diğer sıfır başlayan müşterilerle aynı kefeye koyup aynı fiyatları verdiler biraz fazla doymuşlar buda gerçekten itici geliyor kaliteli hizmet +kaliteli müşteri arıyorsan önce elindeki müşterini kaybetmeyeceksin.Promosyonlardan ilk eski müşterilerini haber vereceksinki devamını sağlasınlar ama yok birkere para verin sonra siz peşlerinde dolanırsın onuda benim gibi yakalayamazsanız aldığınız epilasyon seansıda devam etmediğiniz icin bosa gider

bakırköy dermamed e gitmeyin kesinlikle verdiğiniz paraya yazık olur

Dermamed'e iyi demişsiniz iyi olmasına iyi hizmetleri fakat müşteriye bakış akıcaları çok ukalaca.6 seans gittim ondan sonra tekrar paket almak istedim ilgilenen olmadı beni diğer sıfır başlayan müşterilerle aynı kefeye koyup aynı fiyatları verdiler biraz fazla doymuşlar buda gerçekten itici geliyor kaliteli hizmet +kaliteli müşteri arıyorsan önce elindeki müşterini kaybetmeyeceksin.Promosyonlardan ilk eski müşterilerini haber vereceksinki devamını sağlasınlar ama yok birkere para verin sonra siz peşlerinde dolanırsın onuda benim gibi yakalayamazsanız aldığınız epilasyon seansıda devam etmediğiniz icin bosa gider

bana iindirimli fiyat verdiler paket bitiminde ama nasıl kaçıcagımı bilemedim hiç memnun kalmadım

Back