- Konu Sahibi Canansever
Kızlar Ben İstanbulda Yaşıyorum İstanbulda Yaşayıp Lazere Giden Varsa Bana Uygun ve Kaliteli bir Epilasyon Merkezi Önerebilirmi ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar Ben İstanbulda Yaşıyorum İstanbulda Yaşayıp Lazere Giden Varsa Bana Uygun ve Kaliteli bir Epilasyon Merkezi Önerebilirmi ??
ben 2 ayrı merkezde toplam 12 seans filan lazere gittim ve ikiside birbirinden iyi istanbulun en iyisiydi hatta birine 1 seansta sırf koltuk altı ve genital için 360 tl verdim ama sonuç hüsran 12 seans sonunda hala hepsi yerli yerinde koltuk altı biraz azalsada genital olduğu gibi duruyor.ve lazere gidipte tüylerim bitti diyen yok arkadaşım bence gitme.iğneliye git.
Sende Haklısında Şu İstenmeyen Tüyler başa bela Uzun Zamandır Düşünüyorum Ama Tereddüt ediyodum
ben gitme derim hem parana yazık hem vucuduna aldıgın ne idiğü belirsiz zararlı ışınlar vucuduna yazık.hepsi para tuzağı.bir topik vardı lazer epilasyona gidip tüylerim bitti diyen var mı ? diye ona gir bir bak yok öyle bir dünya.uzun süreli ağda sadece üstelik benim gittiğim alexandrite biriydi ötekide en son çıkmış sadece 2 merkezde olan bir cihazdı 8en iyisi yurt dışında filan 1. seçilmiş ama gel gör ki faydası yok )en son ona gittim işte o da çare olmadı.ha bu arada hormonal bir bozukluğum ve kullandığım bir ilaç yok.
Dermamed'e iyi demişsiniz iyi olmasına iyi hizmetleri fakat müşteriye bakış akıcaları çok ukalaca.6 seans gittim ondan sonra tekrar paket almak istedim ilgilenen olmadı beni diğer sıfır başlayan müşterilerle aynı kefeye koyup aynı fiyatları verdiler biraz fazla doymuşlar buda gerçekten itici geliyor kaliteli hizmet +kaliteli müşteri arıyorsan önce elindeki müşterini kaybetmeyeceksin.Promosyonlardan ilk eski müşterilerini haber vereceksinki devamını sağlasınlar ama yok birkere para verin sonra siz peşlerinde dolanırsın onuda benim gibi yakalayamazsanız aldığınız epilasyon seansıda devam etmediğiniz icin bosa gider