LAZER EPİLASYON

thedlnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2016
3
8
25
Benim tüylerim çok yoğun esmer tenliyim tüylerim de kalın siyah siyah göbek göğüs ense sırt popo özellikle bacaklarda yogun şekilde var ne kadar araştırma yaptıysam doğru düzgün lazer sonucu iyi bir deneyim alanı görmedim lütfen kesin çözüm alan varsa hangi cihaz lazerle ve kaç seansta aldığını söyleyebilir mi yada tüy dökücü kullanıp iyi sonuç alan var mı yüzümde de yoğun şekilde var özellikle yüz ve göbek bölgesi için 😥

Benim tüylerim çok yoğun esmer tenliyim tüylerim de kalın siyah siyah göbek göğüs ense sırt popo özellikle bacaklarda yogun şekilde var ne kadar araştırma yaptıysam doğru düzgün lazer sonucu iyi bir deneyim alanı görmedim lütfen kesin çözüm alan varsa hangi cihaz lazerle ve kaç seansta aldığını söyleyebilir mi yada tüy dökücü kullanıp iyi sonuç alan var mı yüzümde de yoğun şekilde var özellikle yüz ve göbek bölgesi için 😥
Hiç bir lazer yüzde yüz çözüm vermez canm veren olursa zaten git sözleşme yap bitmeyince de söke söke al paranı. Ben 6 seans 6 kontrole gittim toplam 12 tane. O halde bitmedi. İnceldi sadece. Ama makinenin iyi olması da önemli bi etken bana göre çok iyi değildi. Birde şey duydum bu seanstan ayrı tekrar bir 12 seans daha alınca bitmeye yakın oluyomus tuyler

Benim Alex ile bacaklarım ve koltuk altının %90’ı bitti, kalanları iğneliyle hallettim; şu an parlıyor, hiçbir şey kalmadı. Popo, sırt, göğüs, göbeğe elletmeyin, iğneli dışında çözümü yok. Yüze hele hiç dokundurmayın lazeri, hem de hiçbir çeşidini, göremediğiniz ince bir sürü kılı kalınlaştırırsınız. Yalnız benim vücudum beyaz ondan da etki etmiş olabilir.

Ben de yüzle senelerdir uğraşan biriyim ama yüz icin iğneliden başka çözümün yok malesef canım ben de salı günü ilk seansıma girdim umarım faydasını görürüm faydasını görürsem göbek ve göğüse de girmeyi dusunuyorum cunku bu gibi yerlere baska cözüm yok diger lazerler sadece kalınlaştırır o kadar yüzümde malesef bunu bizzat yasadim ve diod lazerde karnima vurdurmayi denedim hicbir işe yaramadı. Lazer deneyimim ise bana yakin bir merkez olsun diye bir yere baslamistim ilk deneyimim cok bi bilgim yok buz lazer dediler megersem diot lazermis 10 seans kadar gittim olan hem parama hem de senelerime oldu tüylerimi inceltmekten baska bir etkisi olmadi hala cok cikiyordim cok az azalma söz konusuydu ve biraktim orayi sonra cok arastirdim ve buz lazer sitesindeki merkezlerden biriyle gorustum oraya basladim 5. Senasim bitti ve bacaklarimi 2 aydir almamama ragmen diz altımda hic yok diz üstündede ince sekilde bazi yerlerde var gittigim merkez girdigin yerler icin teker teker ne kadar etki eder anlatti yuzde yuz kimse sonuc aramasin ama ben guzel sonuc aldim eger lazere baslayacaksan buz lazerin sitesinden gidebilecegin merkezlere bakip gercek aletine girmeni öneririm canim benim ben sirtima popo uzerine genitale bacaklara kola buz lazer vurduruyorum ve memnunum karnima ve yuzumede igneli dusunuyorum yuzume basladim eger merkez karnimada baslayalim derse baslayacagim insallah umarim sende bu dertten biraz olsun rahatlarsin canim

X