• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer epilasyon

haritacikiz

💜 KIZIM 💙 OĞLUM
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
1.466
1.928
133
Konu bi kac saat taşınmasın lütfen..

Hanımlar bi güzellik merkeziyle anlaştım 4 bolge bin lira %85 bitiş garantili dediler diod buz lazer..

Daha önce diod buz lazer yaptırıp memnun kalan oldumu..

Birde gercekten %85 i ben ölene kadar o killar cikmiycakmi gerçekten çünkü çok yorum okudum tekrar eski haline donuyor diye ama gittiğim güzellik merkezi bitiş garantisi verdi müşterilerde gayet memnun..

Bende merak ediyorum bir seans gittim henüz bi değişiklik olmadı

Hiç ama hiç inanmıyorum bitmiyor kaldı ki doğumdan sonra çıkan çok insan gördüm. İki ayrı yerde en az 1 sene olacak şekilde lazer yaptırdım ona rağmen hala eskisi gibi cıkıyor. lazer yaptığın ay tertemiz ama bir ay aksatırsan dön başa aynı..

Bin lira tek seans mı yoksa paket mi bin lira? Diyot lazeri yüzüme uyguladım ve hiçbir işe yaramadı ama vücudun diğer kısımlarında nasıl etki gösterir bilemiyorum.

Hiç ama hiç inanmıyorum bitmiyor kaldı ki doğumdan sonra çıkan çok insan gördüm. İki ayrı yerde en az 1 sene olacak şekilde lazer yaptırdım ona rağmen hala eskisi gibi cıkıyor. lazer yaptığın ay tertemiz ama bir ay aksatırsan dön başa aynı..
Valla bitti benim yok 🤷

İstisna ve şanslu olduğunuzu düşünüyorum :) Çünkü çook fazla arkadaşım var düzenli gidip sonra doğumdan sonra tekrar çıkan.. Doğum olmadan tekrar çıkanda ben varım örnek olarak :)
Sanırım dediğiniz gibi şanslı taraftayım 🤷

Beyaz tenliyim ama killarım baya kalın ve siyah yıllardır jilet yapıyorum

Back