Merhaba ben florya da bi merkeze gidiyorum aynı şekilde annem ve kız kardeşimde gidiyor 7 seans oldu benim neredeyse bişey kalmadı isterseniz bi bakın sizde fernes estetik
merjaba ben floryada bi merkeze gidiyorum 7 seans girdim neredeyse bişey kalmadı annem ve kardesimde oraya gidiyor biz memnunuz isterseniz sizde bi bakın. Fernes estetik.
Merhaba ben florya da bi merkeze gidiyorum aynı şekilde annem ve kız kardeşimde gidiyor 7 seans oldu benim neredeyse bişey kalmadı isterseniz bi bakın sizde fernes estetik
merjaba ben floryada bi merkeze gidiyorum 7 seans girdim neredeyse bişey kalmadı annem ve kardesimde oraya gidiyor biz memnunuz isterseniz sizde bi bakın. Fernes estetik.
Merhaba ben 7-8 sene önce yaptırmıştım Ataşehir'de bi yerdeydi sonradan taşınmışlardı küçükbakkalköye..hala ordalarmı bilmiyorum ama memnun kalmıştım ilk başta paket olarak aldım 6 seanstı sonrasında ne zaman gittiysem hep %50 indirimli ödedim toplam 12 seans kadar gittim o zamanki paket verdiğim ücret 800 liraydı. ismi formmed sitesine burdan bakabilirsiniz
Deneyimli bi yer