lazer epilasyon

motherman

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2019
12
0
1
35
Merhaba

ben yabanci uyrukluyu ogrenciyim istanbulda yasiyorum. lazer epilasyonu nerede yapa bilirim en iyisi ve fiyati uygun?
elbet doktor kista yapmami onerdi.

Merhaba ben florya da bi merkeze gidiyorum aynı şekilde annem ve kız kardeşimde gidiyor 7 seans oldu benim neredeyse bişey kalmadı isterseniz bi bakın sizde fernes estetik
Merhaba

ben yabanci uyrukluyu ogrenciyim istanbulda yasiyorum. lazer epilasyonu nerede yapa bilirim en iyisi ve fiyati uygun?
elbet doktor kista yapmami onerdi.
merjaba ben floryada bi merkeze gidiyorum 7 seans girdim neredeyse bişey kalmadı annem ve kardesimde oraya gidiyor biz memnunuz isterseniz sizde bi bakın. Fernes estetik.

tesekkurler

fiyat ne kadar acaba?

lazer epilasyon yapan varmi?

Merhaba ben 7-8 sene önce yaptırmıştım Ataşehir'de bi yerdeydi sonradan taşınmışlardı küçükbakkalköye..hala ordalarmı bilmiyorum ama memnun kalmıştım ilk başta paket olarak aldım 6 seanstı sonrasında ne zaman gittiysem hep %50 indirimli ödedim toplam 12 seans kadar gittim o zamanki paket verdiğim ücret 800 liraydı. ismi formmed sitesine burdan bakabilirsiniz
Deneyimli bi yer

Son düzenleme:
Merhaba. En uygun fıyatı arama. Kullandıkları cıhazı araştır. IPL ve Lazerin arasında fark var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…